Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandbaks neradi na zlato,rekoše
Rekoše mi da ne reaguje sandbanks na zlato jer radi na 200-250 knz.Cezar je kao dobar ali mi se neuklapa u cijenu.Za sad 150 e  mi je limit.Zna li neko  u tu cijenu koji ručni rad javlja između ostalog i zlato.Diskriminacija mi je nepotrebna.Hvala
Odgovori
Taj što to kaže nema pojma,lupa gluposti,Sandbanks kao i većina pulsnih aparata slabije reaguje na obojene metale u odnosu na feromagnetne do 30% ali radi.
Taj je verovatno uzeo sondu 1mX1m i probao jedan dukat,e to ne može ali sa manjom sondom najviše do 40cm hvata i taj dukat.
Odgovori
Tema je otvorena u pripadajucem podforumu,svaka cast.Radi li nesto administracija ili je to tipicna srpska administracija,svaka cast izuzecima?
Odgovori
(07-04-2016, 01:33 PM)I.Dzony link Piše: Tema je otvorena u pripadajucem podforumu,svaka cast.Radi li nesto administracija ili je to tipicna srpska administracija,svaka cast izuzecima?

Pozdrav I.Dzony,  Big Grin
hvala na skrenutoj pažnji na korisnikovu verovatno slučajnu i gotovo sigurno početničku grešku oko odabira sekcije za postavku teme.
Greška je ispravljena, a tebi puno pozdarava

Administracija sa moderatorskom sekcijom
Odgovori
Hvala buraz.Ko zna šta bi spakovo jer je 85 e.Sonda je 38,al kad sam daleko i slab sa vremenom pa moram sve dogovarati na neviđeno dok nevidim majstora.Reče mi još da nemože na auto da se puni rizik je da ne izgori.Ovi ostali neki  čak imaju na akumulator -auto punjenje al su 150 e.Ajd znaj majčin sine ko i kako ga sklapa.
Odgovori
Imao sam sandbak ali je kratko trajao za dva meseca koriscenja poceo je da vapi i mnogo ali mnogo je postao nestabilan.. Nekazem da je svaki sandbak los ali moj je bio katastrofa.. Bolje skupi jos para i kupi cezara.. O cezaru nemam nista lose da ti kazem mene odlicno sluzi.. Pozdrav
Odgovori
Problem ,delta snifer ne vidi samo prohrom i zlato . DA LI zna neko u cemu je problem sve sam napravio dobro i na drugo sve radi odlicno
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)