Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Crni1,
izvinite ali sam posle svega potpuno zbunjen i vise neznam o cemu pricamo.
Na ovoj temi o Egipatskom zlatu,Vi spominjete pecinu sa Suncem i spominjete Gamzigrad i put za Vidin,a sada posle ovih referenci sa rekama i planinama u cijoj blizini je ta pecina vidi se da je to daleko severnije pa neznam zasto se uopste spominje Gamzigrad i put za Vidin.
Takodje sada se i Knez Lazar dovodi u vezu sa tim,ali ni to nerazumem.
Znam za Lazarevu magazu kod Gonjackog Manastira,ali samo kao pricu bez detalja.
Sto se tice Milutinove magaze i onoga sto opisujete ovde,pitao sam da li je to Miljkovac zato sto ste to isto pisali za Miljkovac kod Nisa i tada ste spominjali onaj barjak i maglu koja se javlja i coveka koji Vas je vodio da to vidite.Sada pak ispada da nije Miljkovac i da je to premesteno.
Eto malo sam zbunjen,pa ako hocete pojasnite sta je sta.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Crni,
hvala Vam na odgovoru,ali najiskrenije nerazumem.Procitao sam ponovo celu ovu temu pokusavajuci da shvatim sta zelite da kazete.
Zaista nezelim da Vas pritiskam daljim pitanjima.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Poz. Crni1
Mozda Vas neko nije dobro razumeo ali Vas je odlicno shvatio :
!
Igrom slucaja imam imanje bas tu na raskrsnici "aktuelnih turistickih puteva"
i bas prosle nedelje (posle Vaseg pojasnjena lokacije) zapazih dva dzipa.
Jedan sa inostranim tablama a drugi sa Krusevackim.
Krusevackim!?!?Ne rece li Kosac da je dnevnik zavrsio u Krusevcu?
Pozdrav.
La Luna prijatelju šta da ti kažem kad i sam vidiš a vide i znaju i mnogi drugi.
Neko je na forumima iz dobrih-poštenih namera a drugi su tu iz kojekavih koristoljubivih namera,treći samo prate i snimaju i ko zna kakvih sve ima,tako ti je to i u životu.
Znam ja da mnogi čekaju podatke,mesta i ostalo a da nikad ne kontaktiraju onog koji im je to rekao,međutim ako ja ne mogu to da odradim ili nisam zainteresovan uvek ću preneti ono što znam i koliko znam a svako posle nek radi po savesti.
Neke planove-prepise davao sam i delio svima koji su tražili,nešto od toga sam objavljivao i javno,sačuvao sam samo mali deo za moj kraj,međutim ljudi kojima sam to dao više niti se javljaju a izgleda da više i ne posećuju ove forume.
Jedini čovek koji je uspeo i sa kojim sam i dalje u kontaktu a postali smo veliki prijatelj je iz Korbova,svaka mu čast.
A za lokaciju da budem precizniji i da pomognem još malo,ispod stene gde je sunce blizu ulaza u rudnik ima i spomenik-kamen sa imenom Jovan,ne znam dali se još vidi ili je zatrpan kamenjem i obraso u gustiš,zamolio bih sve koji idu tamo da ga ne lome i vade jel tu nema ništa,samo je postavljen na mesto gde je "dete" od 16 god. poginulo okliznuvši se sa stene.
Taj Jovan je brat od mog pradede i on je ulazio u pećinu nekoliko puta,iz nje je donosio na salaš svašta između ostalog i neki plavi kamen kao staklo koji je noću sijao.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ima nas svakakvih...
Nego,malo dalje od te lokacije koju si opisao,bas karakterisu vrtace.Imam fotografije jedne tek nastale.Deluju razbacano,ali ako se pazljivo obrati paznja ipak ima nekog niza.Ima i ostataka nekog metala,kao da je bila topionica tu u okolini.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Crni1,kazete "prijatelju"!?
Poslat Vam je zahtev tako da cete videti ko sam.