Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mali trem
mali trem se nalazi u suvu planinu,on jeu kosmovackom delu,a mozda i u zapljamskom delu suve planine, jer dosli iz pravca crvenog korita kod sela jelasnice, odakle su izasli kod studenog kladenca odatle izasli  na mali trem trazi zaravnjak u tom zaravnjaku ima drvo lipa i jedan grob pored nje,tvidi se tri rupe gore u steni i rupa dole pri zemlji kad covek  na stranu gleda trazi u tom zaravnjakujedan krst pri zemlji a jedan u visini ljudske glave  ko zna mesto nek se javi  pp !
Odgovori
Jel to zakljucak po onim pisanijama  ;D
Odgovori
Ce  da nadju al  ne sutra nego malo prekosutra  Wink Smile Big Grin ;D.
Odgovori
Upravu si Apise ako nadju mali trem oni automatcki našli 4 riznice.pozdrav........
Odgovori
Govore ljudi: Suva planina, a ne pitaju se koja?  :Smile Ja vas ovde slušao i izveo zaključak da se neke prave i bitne stvari traže na neispravne lokacije.  :o Zapravo kako se nekada sve to zvalo osnovno je pitanje...
Neko se pre 150 godina svojski potrudio da karte dobro izmeša u špilu.  Wink Jedini način da se Mali trem prepozna jesu znaci ukoliko nisu uništeni, ukoliko su zatrti APIS će biti u pravu ma koliko god to zvučalo surovo.
Odgovori
Mali trem je Divna gorica. Cetiri riznice ke da najdu njeknja...jer je jedna od njih davno odjahala na Istok...
Odgovori
(26-02-2016, 12:44 AM)branko77 link Piše: ...jer je jedna od njih davno odjahala na Istok...
...Eve gi jos eden dokaz da zlato "bega"...
Odgovori
Ovaj aber što izreče,
(26-02-2016, 12:44 AM)branko77 link Piše: Cetiri riznice ke da najdu njeknja...

nije za golemu sekiraciju, niti će neku muku golemu da  naprai...
Da se ustobloči narod ovde neće!
Tik kad najdemo one basmai što se traže u toj priču, ke bude selo veselo...

A malo li je resto 3 na ovu krizu?!?
Odgovori
da li ima neko mapu ili slicno,,jer ja znam tacno gde je mali trem,,mnogi grese i idu na drugu stranu..
Odgovori
Akoznaš koja je strana sveta od niša dobićeš opis........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)