Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znakovi na kamenu
znakovi na kamenoj ploci, meni lici na mapu. Molio bih za pomoc u tumacenju.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Očekivane pomoći nema, ne mogu da verujem da niko ne zna šta je ovo, bar jedan znak. Moraću izgleda da naručim knjigu iz Turske,  pa u se i u svoje kljuse!
Odgovori
Brate ovo kako si ti slikao i postavio liči na "originalni falsifikat" ovo bar meni liči na sveže izbrušen kamen i isklesan a mislim da si ovde nešto i sakrio.
Ne ljuti se to je samo moje mišljenje,ništa zlonamerno a mislim da su ovo kvalitetni znakovi.
Odgovori
Kao da je ovo gornji deo krsta  .Sto ga celog neslikas?
Odgovori
Poštovanje apis, postavljm celu sliku sutra kad budem na kompu, ne umem sa telefona, ali se ništa posebno ne vidi, samo polica na kojoj je ova ploča
Odgovori
Poštovanje crni1. Ploča nije sveže brušena, nađena je pre nekih 10-15 godina prilikom iskopavanja oko manastira. Oznaka 2 mislim da je za daljinu ali ne znam koliko, a oznaka 3 bi trebalo da predstavlja manastir, dok mi je prva oznaka totalno nepoznata-možda ostava. P.S. nisam se naljutio, bolje bilo kakav komentar nego nikakav. Evo i cele fotografije

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Oznaka 3 zanimljiva-klasje žita
2 mogla bi da se gleda i naopako pa bi to bio čovek sa nogama bez glave i ruku
1 e to bi možda bila i glava.
A ima li neki bunar tu u blizini,raspitaj se možda je zatvoren sa dve ploče.
Odgovori
raspitaću se, trebalo bi da ima nekih bunara koliko me sećanje služi. Upravo sam saznao da ima bunar 48metara istočno od manastira ali nije zatvoren
Odgovori
mozda se radi o nekom manastirski grob ...
Odgovori
Poštovanje buda, mislim da nije grob i da sam blizu rešenja, ali videćemo
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)