Teme: 6
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
znaci ima glava -nema glava barame kladenec kade barame kladenec mozebi imalo glava ama sega ja nema glavata a mozebi imalo kladenec i toj mozebi presusil od vremeto i nema nisto na sajtov ni slika site samo si pisuvame po nesto......................................../?
Southserbiagoldseeker
Unregistered
Ima izvor na oko 500 m vazdusna linija od mesta...
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ako nam hima ode za dojcrepubliku,ima svi da propadnemo nacisto...p.s. A i kako da ostavi srnu (onu sas slomljenu nogu) dok joj noga ne zaraste...
meckina glava ima na jug u podnozje kukavice i nije klesana,,,pored nje ima saka,,zmija sa otvoreneim ustima ....
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Znakovi / Odg: MEČKINA GLAVA UKLESANA U STENU
« Poslednja poruka od strane GROTAGOLD poslato 21.02.2016 u 13:56 »
Himovicu
jos nisi otisao za Nemacku ... odustao si zbog znaci ili nesto drugo te muci. A koliko vidim nesmes ni da se oglasis tamo gde si upucen. Steta....bas steta !!!
Ne GROTA rekaosam ti da sam bio u nemacku i sadsam u makekedoniju i prolaziosam poret tvoga teritoriju pio sam plisku samo steta sta nisam i nemam kako da ti se javim i moraosam da idem ali da znas nikat nije kasno i nikat nema steta kot pop martina himovich i kluc veliki poz svima
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mečka treba da bude na sever na 80 koraka ima skok (vodopad) ta reka se zove bela reka............Ako se uklapa sve je uredu.....
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
branko kolko je visok vodopad?
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%