Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 3 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znakovi
Hvala Sanco Pansa. Bice ovih dana bolje slike, ponecu cetku da sve lepo ocistim, nakvasim vodom i da slikam i naravno pustim aparat. Posto je ovo neplanirao svraceno kod sebe sam imao samo mob, tako da sam samo na brzinu slika. Ovih dana idem na detaljno pregledanje terena.
Odgovori
Da li neko ima pomenuti opisis u celosti/ Posto sam ja taj opis samo procitao pre par godina i idem na neke detalje kojih se secam...  Hvala u napred...
Odgovori
Koliko mi se čini trokut pokazuje lijevo a ispod piše da ima neka ravna ploča vertikalna  (stijena) i ispod stijene na lijevoj strani bi trebalo da ima nešto.Takođe iznad ploče mora da ima znakova ili uskih a dubokih udubljenja u stijeni u visini koljena , glave ili koliko ruka može dohvatiti.
Odgovori
nema tu nicega vise, to je jedno brdasce i na tom brdascu ovi znakovi
Odgovori
A sto se tice onoh prvih znakova u ovom postu i dalje ne znam resenje ali mesto je jako interesantno
Odgovori
jer ima u blizini znakova neka crkva, manastir?
Odgovori
Kod ovih znakova na vazdusnoj udaljenosti oko 2 km ima crkva a na mestu gde su znakovi kazu da je nekada bio neki manastir.  E sad mene vise interesuje za one znakove  koji su prvi postavljeni u ovom postu

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Jel ovo tvoji znaci , video sam ih kod drugog.....
Odgovori
Sve sam licno slikao...
Odgovori
Da li neko ima pisaniju za pomente znakove?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)