13-12-2015, 01:19 AM
zanimljiv kamen
|
13-12-2015, 01:31 AM
Pozdrav Boki,
u temi koja se nalazi na linku: http://www.skrivenoblago.com/index.php/topic,4695.0 Već si zamolio da ko može kaže tumačenje za ovaj kamen. A sada si i posebnu temu otvorio posvećenu istom. Molim te da ne dupliraš stvari u daljem radu. Inače kad smo već kod kamena, mogu li da te pitam? A zašto misliš da nije na prirodan način došao tu gde je.
14-12-2015, 02:07 AM
evo zasto sam stavio opet... razlog za to je zato sto svi vi kazete stavite slike da bi vam odgovorili ovako bez slike niko nece a ja stavim slike i opet niko nnista pa reko mozda je tema zastarela pa ne obracate paznju...
Nema logike da je kamen na prirodan nacin tu zato sto sve okolo nema neke velike stene niti ima kamenja nekog, to je u sumi, jedino je mogo da padne s drveta, a da je tu nekada bilo jos stena ono bi se videlo a ovako ni jedan jedini kamen nema... Ovo mi izgleda kao prolaz kroz kamen u drugi deo sume...
14-12-2015, 10:04 AM
Taj kamen je tu stavila majka priroda!!!
14-12-2015, 05:54 PM
Pa sve je priroda .. i mi smo deo prirode a sto se tice kamena ovo je samo deo nekadasnje celine koja je "imala smisla" a sada vise ne iz prostog razloga sto je otvoren i ociscen ko zna kada. Verovatno je u nekim kasnijim vremenima neko polomio ostatak trazeci da nema jos nesto ali uzalud. Proveri kolega polozaj kamena u odnosu na strane sveta. Pod uslovom ako je pravac severozapad - jugoistok onda idi u pravcu koji je jugoistok i pogledaj da nema jos neki kamen (skini mahovinu) jer se obicno naidje na svasta ispod nje.
14-12-2015, 07:28 PM
grotagold, konacno neko da mi objasni nesto razumno, vazi provericu kamen bolje kad idem na to mesto, a vec sam proverio u kom pravcu bas u tom kom si ti reko, severozapad- jugoistok, jugoistok mu dodje ispred ove slike... znam da se nalaze u tom pravcu 2 velika kamena ali neznam koliko su blizu evo slika...
ovaj drugi kamen kao da ima neku rupu koja se jasno vidi, rekao bih da je klesana, a iznad kao da ima neki crni natpis a mozda mi se cini... Sto se tice te mahovine koje si mi rekao to je jako pametno, bas sam pre nedelju dana kad sam bio na teren kaze meni otac tu i tu imas takav i takav kamen, ja odem pogledam, nema nista na njemu skinem mahovinu i na kamenu 6 rupa na jednoj strani 6 na drugoj... a to je otprilike bas 6 metara od jednog puta koji je skoro neprohodan... Ako treba i ta slika ubacicu je slikao sam vec
14-12-2015, 09:43 PM
Moj odgovor se odnosio na kamen koji si postavio na adresi: http://www.skrivenoblago.com/index.php/topic,4695.0 a ne na onaj okruglasti koji se zaglavio izmedju dve stene. A sto se tice ovih zadnjih slika koje si postavio (ove dve)... hmmmm ima tu koliko ja vidim zanimljivih detalja ali ne i natpis.. mada je slika malkice mutnija ali nemari , dovoljno da se vidi. Taj otvor mislim da nije klesan kao sam otvor vec je prirodno odpao od necega sto se naziva "lepenka" a ako me oko nevara cak se vide i obrisi iste. E sad premda si ovo slikao leti (ima lisca i u majci si) kada budes otisao opet ako imas neku aparaturu za svaki slucaj predji preko dela iznad desne ruke i ispod desne noge. Sta te kosta da proveris.
PS. Dobro je sto nosis noz sa sobom a ubuduce stavi u dzep i jednu sibicu. E sad zasto... nepitaj previse... sve po redu :-)
14-12-2015, 11:20 PM
dobro grotagold nismo se sporazumeli, sto se tice te fotelje gleda prema bugarskoj to je valjda jugoistok, imam jos ja slike od nju ajde ubacicu jednu da vidis sta ima ispred te fotelje na 10ak metara...
A sto se tice ovih slika u ovoj temi meni ovaj kamen sto kazes da je lepenka lici kao da je napukao jasno se vidi pukotina preko celog kamena, i ja mislim da si mi za to rekao da proverim ako se ne varam |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)