Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Vica radi da li si prozujao mašinicom okolo, to je prvi korak. Pošto si duže vreme u ovome ne moram to da ti dva put pomenem
nemam ja cime da prozujim, nego zanima me da li ima istine posto sam cuo od nekih ljudi i ovde na forumu, da kad sednes u fotelju i pogledas pravo ispred tebe prvo sto vidis nesto neobicno ili neki neobican kamen, da je tu dobra ostava????
Ali najvise me zanima od ovih iskusnih sta misle zasto je to uopste napravljeno??
Inace tu u blizini je jos jedna fotelja nego iz nekih razloga ne zelim da je postavim na forumu, ali manja je i lose uklesana...
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
tako je.sedi u fotelju i pazljivo gledaj.sta ti se ucini zanimljivim ides tamo.fotelja je pocetak
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
a to u pozadini dali je kopano ili se meni tako cini.i dali na fotelji ima neki znak uklesan.a inace fotelji nesto fali-nema naslanjac.pozdrav
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
meni izgleda da je ovo polomljeno kameno korito
Ako vec mislis da je kameno korito, onda sta mislis zasto je polomljeno I napravljeno kao fotelja cisto slucajno a?
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
koji deo te asocira na fotelju? ja vidim samo slomljeno korito
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Po nekoj logici ako je to bilo korito onda bi u blizini trebalo da postoji neki izvor ili potok.Boki ima li tako neceg u neposrednoj blizini