Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uklesana fotelja u kamenu!!!
Bavim se ovime vec duze vreme a do sad mi je ovo najbolji znak ili predznak... Cuo sam neke price o tim foteljama ali zelim i vase misljenje, posto ovo sigurno mora da je radjeno iz nekog velikog razloga...

Ako nekoga previse interesuje ova fotelja moze mi se javiti na PP na ovom forumu, mogu cak i da kazem lokaciju...  Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Vica radi da li si prozujao mašinicom okolo, to je prvi korak. Pošto si duže vreme u ovome ne moram to da ti dva put pomenem  Big Grin
Odgovori
nemam ja cime da prozujim, nego zanima me da li ima istine posto sam cuo od nekih ljudi i ovde na forumu, da kad sednes u fotelju i pogledas pravo ispred tebe prvo sto vidis nesto neobicno ili neki neobican kamen, da je tu dobra ostava????

Ali najvise me zanima od ovih iskusnih sta misle zasto je to uopste napravljeno??

Inace tu u blizini je jos jedna fotelja nego iz nekih razloga ne zelim da je postavim na forumu, ali manja je i lose uklesana...
Odgovori
tako je.sedi u fotelju i pazljivo gledaj.sta ti se ucini zanimljivim ides tamo.fotelja je pocetak
Odgovori
a to u pozadini dali je kopano ili se meni tako cini.i dali na fotelji ima neki znak uklesan.a inace fotelji nesto fali-nema naslanjac.pozdrav
Odgovori
Pa ima naslon pogledaj malo bolje ali nije toliko izrazen naslon je mozda samo 30cm... A sto se tice nekog znaka na kamenu nisam tad zagledao kad sam slikao. Ali ako ima neko ostro oko moze zagledati x na levoj strani fotelje odma onde gde bi trebala saka da dodje kad se sedne u fotelju ali meni se mozda to samo cini jedva se vidi...  Big Grin
A to da li je kopano ili nije ja to neznam ali izgleda tako...
Odgovori
meni izgleda da je ovo polomljeno kameno korito
Odgovori
Ako vec mislis da je kameno korito, onda sta mislis zasto je polomljeno I napravljeno kao fotelja cisto slucajno a?
Odgovori
koji deo  te asocira na  fotelju?  ja vidim samo slomljeno korito
Odgovori
Po nekoj logici ako je to bilo korito onda bi u blizini trebalo da postoji neki izvor ili potok.Boki ima li tako neceg u neposrednoj blizini
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)