Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ima li istine
Cao svima Pitao bih nesto dali ima istine ili ne Zakopano zlato ili tako reci Čup sa zlatom ?
Po priči starije osobe da zlato sija i da trazi zrtvu zakopani čup po prici prikazalo se i narod otiso da vidi bacili pepeo prikazala se ljudska glava u toku noci pada dogovor da to urade celu pricu cuje starica i spreci to desavanje to jos uvek stoji na tome mestu drugo mesto iskopsno i izvadjeno nadjen je polomljeni kundak od puske ? Devojcica je spavala ispod drveta ok je cuvala ovce tada u to vreme je bila  devojcica na licu i vratu su joj bili utisnuti zlatnici kao da je bila izgorena sta se desilo kasnije neznam mora da pitam Vuk Brankovic sazidao je veliki manastir u jednom kraju taj manastir je potonuo u zemlji stene od zidina se jos uvek vide kazu da je tu blizu i zakopan a ne gde istorija kaze ims li istine prilikom oranja na dva mesta kojs nisu uopste blizu podignute su neke ploce od kamena tako je ostavljeno niko nije dirao turcin doso mapom do vodenice iskopao cupove sve to neko video prijavio policija ga uhapsila nista se vise nije procilo kopanjem bagerom zakacen lanac sa tri cupa kasnije se delili duksti na jednom sajmu svakome ko je izlazio sa kravama hvala dali postoji u tome istina najvise me zanima ovo gore do Vuka Brankovica poz.
Odgovori
Dali bih mogo dobiti neki odgovor ili misljenje na sve ovo hvala
Odgovori
(06-11-2015, 08:46 AM)djibani link Piše: Cao svima Pitao bih nesto dali ima istine ili ne Zakopano zlato ili tako reci Čup sa zlatom ?
Po priči starije osobe da zlato sija i da trazi zrtvu zakopani čup po prici prikazalo se i narod otiso da vidi bacili pepeo prikazala se ljudska glava u toku noci pada dogovor da to urade celu pricu cuje starica i spreci to desavanje to jos uvek stoji na tome mestu drugo mesto iskopsno i izvadjeno nadjen je polomljeni kundak od puske ? Devojcica je spavala ispod drveta ok je cuvala ovce tada u to vreme je bila  devojcica na licu i vratu su joj bili utisnuti zlatnici kao da je bila izgorena sta se desilo kasnije neznam mora da pitam Vuk Brankovic sazidao je veliki manastir u jednom kraju taj manastir je potonuo u zemlji stene od zidina se jos uvek vide kazu da je tu blizu i zakopan a ne gde istorija kaze ims li istine prilikom oranja na dva mesta kojs nisu uopste blizu podignute su neke ploce od kamena tako je ostavljeno niko nije dirao turcin doso mapom do vodenice iskopao cupove sve to neko video prijavio policija ga uhapsila nista se vise nije procilo kopanjem bagerom zakacen lanac sa tri cupa kasnije se delili duksti na jednom sajmu svakome ko je izlazio sa kravama hvala dali postoji u tome istina najvise me zanima ovo gore do Vuka Brankovica poz.

prijatelju kod ne krenes na teren ne pocnes da trazis neces ni naci
lepo uzmi u ruke neki detektor pa kad zapisti ti kreni u akciju jedino ces tako sazanati da li je prica istinita ili nije
pozdrav i srecno
Odgovori
Hvala na odgovoru mene muci ovo sto se kaze bacili pepeo i pokazala se glava tacnije prikazala se decija glava dali je to moguce ????
Odgovori
Mesto znam gde se nalazi nisam dirao to je prica moga dede i to stoji na tome mestu mislim da niko nije iskopao a zrtva u to vreme je trebala biti moja baba znaci istina je to se desilo pre 80 godina sve ovo sto sam gore napisao istinito  :o
Odgovori
Izgleda da niko nije cuo za tako nesto :o :-\ nema pomoci  :'(
Odgovori
hm iskreno nisam to video uzivo kako izgleda pa nemogu ni suditi da li je istina ili nije
jednostavno probaj ako vec znas lokaciju i samu pricu pa da vidis sta ce se tebi pokazati ako se uopste i pokaze nesto
pozz
Odgovori
Hvala na odgovoru prijatelju tvoje misljenje je da ja probam licno to da vidim na to mesto  :o :o ili da kupim detektor i da vidim Sta se tacno  desava a za pepeo mora da sacekam kada treba mislim da ima odredjeno kada se to desava a ovaj drugi cup sto izvadjen gde se pokazao kundak deda mi pricso da se starac razboleo i umro posto citsm na forumu od juce od kada sam i clan da je zlato ili dukati prskani nekim otrovom to tacno ??
Odgovori
sto se tice manastira zanima me dali se on nalazi izmedju sela seliste i gamzigradske banje
Odgovori
A odakle znaš da je baš žrtva trebala da bude tvoja baba?
Jel to deda hteo da se reši "baksuza" ili je opet priča neke vračare?
Evo ja ću to da ti otkopam al delimo bratski.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)