Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preporuka za detektor
Pozdrav dragi forumaši..evo pročitao dobar dio foruma, vaše komentare i iskustva ali i dalje u nedoumici.
Kupujem detektor a da nije baš entry level. Naime,početnik sam i zanimale bi me vaše preporuke..do nekih 300-350€.
Čitajući još poneke strane forume nastala je zbrka u glavi. Problem je u tome šta ni neznam kakav je teren tu kod mene u Istri. Konkretno bi me zanimale kovanice, a ako nadjem još kakve interesantne predmete tim bolje.
Razmatram Golden mask 1 ili 2, Garret 250 ili 350, Teknetics alpha...

Molim vas da mi vi date savjet pošto se stručniji barem 100puta više od mene.
Hvala, LP
Odgovori
Evo jos je u igri i Pirate Black Devil 2 pro..
Odgovori
Šta nitko neda niti jedan savjet..dajte ljudi molim vas..datum kupnje se približava (15.07)..
Do 350€
Odgovori
Kolega moraš bar ti znati karakteristike terena koji ćeš posećivati.
To znači da jedino ti možeš da nam kazeš kolika je zastupljenost kamenitog terena a samim tim i potrebe za mašinom koja kvalitetnije izlazi na kraj sa mineralizacijom.
To kod tebe sigurno nisu Panonske oranice znači biraš masinicu koja je ce biti za neke mešovite tipove tla.
Odgovori
To i je problem Timpolok. U Istri je teren mješovit (crvena, bijela i crna zemlja).
Poslao sam upit u jednu trgovinu i tip mi preporuca Garrett euroace (350) i kaze da je bolji nego Pirate BlackDevil 2pro (stabilniji i da DDsonda ide dublje od CCsonde).
Pa gledam po youtube (mada mi to nije mjerodavno) da je Teknetcs eurotrek bolji od Garretta Euroace.
Sa druge strane usporedujem brzinu odaziva goldenmaska i piratea i ona je puno brza i bolja od Tekneticsa i Garretta.
GMask 2 ima samo rucni groundbalance a Pirate ima rucni i automatski. I oba dva imaju jedan problem, ajmo tako nazvati koji mi ne lezi a to je da (bar koliko vidim na youtubeu) uvijek nesto zuje i stalno se treba podesavat.
Tako da sam malo zbunjen oko odabira, a tu kod mene nema bas puno detektorasa,tj.ne poznajem niti jedenog.
Odgovori
a da probas u praksi na terenu sa detectorom bilo kojim.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)