Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Munja i zlato
Da li je istina da zlato privlaci munje? Nekeda sam cuo da ispod drveta u koje udari grom ima zlata, sta mislite o tome?
Odgovori
Pre mnogo godina je nedaleko od Prekonoske pecine grom udario u stenu iznad starog puta.Zazutelose  i poletelo  ..Cobanin koji  se sklonio u podkapinu preko puta je to video i odmah  pokupio ono sto je uspeo da vidi u kozinjavu torbu.Drugi cobani koji su bili malo dalje su pricali kasnije.Kazu videmo ga kako se trti i skuplja nesto po kisu i grmljavinu..Nasli su i oni kasnije na isto mesto po koji komad i tad im bese jasno o cemu je bilo reci.. Smile
Odgovori
Ja sam ispod dva drveta koja je udario grom detektovao da necega ima, tako da kome ovo ima logike neka pretrazi malo ispod drveca u koje je udarao grom
Odgovori
Poznato je da gromove privlači  zračenje iz podzemnih tokova ili zakopanog blaga ili ruda. Drveće je tu samo kao istureni prijemnik nad takvim mestima tako da ova tvrdnja apsolutno stoji.
Odgovori
U jedno staro steblo od orav udaru gromove nekoliko puta, dali je moguce da ima nesta oko tog drveta
Odgovori
(21-11-2016, 02:47 AM)Alexander Macedonian link Piše: U jedno staro steblo od orav udaru gromove nekoliko puta, dali je moguce da ima nesta oko tog drveta

Vrlo ne zahvalno davati mišljenje.
Jer to može da bude da ima ali naravno ne mora da znači.
Drugim rečima vi najbolje znate istoriju tog mesta da li se nešto odigravalo, da li su putevi prolazili, da li se tu živelo zatim koje ziveo i kolika populacija... Vidite li koliko faktora ima? A ima ih i još.
Tako da je najpametnije uvek da prođete tih 10-15 metar kvadratnih nekim detektorom..
Puno sreće
Odgovori
Koliko ja znam za mesto bilo je gradiste rimskog perioda u blizini, ima putevi koji prolaze na tom mestu i u Turskog perioda nesta se odigravalo tu, na 10-15 metara od orav bila je cesma, sad je rasturena, A ima informacije sto ih neznamo povezane za to mesto, prica je za jedno selo sad postoji jos dolazile neke iz Turske za neka ostava u neka kuca. Naravno da to treba da se proveri, U svakom slucaju HVALA na misljenje koleaga Timpolok
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)