Mono sonda velicine 48 CM , sa induktivnoscu 810uH i otporom od 3.5 oma. Moze se koristiti na aparatima : Pulse star 2 , XR71 ( Snifer), Sandbanks , Delta pulse.... Sonda je teska 800g
Sonda je prodata, ostalo mi je jos jedno prazno kuciste sonde na prodaju. Gold veca sonda znaci vecu dubinu ali za krupnije predmete, kako se povecava sonda opada domet sitnih predmeta, sa ovolikom sondom npr. ne bi mogao da detektujes tremis ni na 10cm u zemlji. Inace ovo je bila sonda za Pi detektore i ne moze se kaciti na bilo koji detektor , mora biti PI (pulsni) i mora mu odgovarati ova induktivnost i otpor.
(05-02-2012, 01:00 AM)Strujas link Piše: Sonda je prodata, ostalo mi je jos jedno prazno kuciste sonde na prodaju. Gold veca sonda znaci vecu dubinu ali za krupnije predmete, kako se povecava sonda opada domet sitnih predmeta, sa ovolikom sondom npr. ne bi mogao da detektujes tremis ni na 10cm u zemlji. Inace ovo je bila sonda za Pi detektore i ne moze se kaciti na bilo koji detektor , mora biti PI (pulsni) i mora mu odgovarati ova induktivnost i otpor.
strujas sta mislis za, Mole Impuls Digital, da li ima negde sonda 48cm zaintresovan sam ..... pozzz
Iskreno nisam imao prilike da se sretnem sa Mole Impuls Digital aparatom, tako da ne znam o cemu je rec i ne mogu ti pomoci. Naravno da za svaki aparat moze da se napravi sonda samo se prvo moraju utvrditi potrebne vrednosti za tu sondu.
Pozzz