Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SONDA 48 CM
Mono sonda velicine 48 CM , sa induktivnoscu 810uH i otporom od 3.5 oma. Moze se koristiti na aparatima : Pulse star 2 , XR71 ( Snifer), Sandbanks , Delta pulse.... Sonda je teska 800g

CENA 50 EURA

tel:063/611 850

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Donja strana

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
NOVA CENA!!!  SONDA MOZE BITI VASA ZA SAMO 30 EURA! (NOVOGODISNJI POPUST)
Odgovori
da li moze i za Mole Impuls Digital.....i kako da konkatiramo jer ja sam iz prizrena
Odgovori
VECA sonda dali igra ulogu vecu dubinu
Ja na Minelab explorer SE e imam orginal fabricku kad bi stavio drugu dali ce ima vecu dubinu
Odgovori
Sonda je prodata, ostalo mi je jos jedno prazno kuciste sonde na prodaju. Gold veca sonda znaci vecu dubinu ali za krupnije predmete, kako se povecava sonda opada domet sitnih predmeta, sa ovolikom sondom npr. ne bi mogao da detektujes tremis ni na 10cm u zemlji. Inace ovo je bila sonda za Pi detektore i ne moze se kaciti na bilo koji detektor , mora biti PI (pulsni) i mora mu odgovarati ova induktivnost i otpor.
Odgovori
OK

pozzzz
Odgovori
(05-02-2012, 01:00 AM)Strujas link Piše: Sonda je prodata, ostalo mi je jos jedno prazno kuciste sonde na prodaju. Gold veca sonda znaci vecu dubinu ali za krupnije predmete, kako se povecava sonda opada domet sitnih predmeta, sa ovolikom sondom npr. ne bi mogao da detektujes tremis ni na 10cm u zemlji. Inace ovo je bila sonda za Pi detektore i ne moze se kaciti na bilo koji detektor , mora biti PI (pulsni) i mora mu odgovarati ova induktivnost i otpor.

strujas  sta mislis za, Mole Impuls Digital, da li ima negde  sonda 48cm zaintresovan sam ..... pozzz
Odgovori
Ako misles za onoj na notsy moze da se dogradi i da se stavi pomala ramka so pogolema jacina...........
Odgovori
Iskreno nisam imao prilike da se sretnem sa Mole Impuls Digital aparatom, tako da ne znam o cemu je rec i ne mogu ti pomoci. Naravno da za svaki aparat moze da se napravi sonda samo se prvo moraju utvrditi potrebne vrednosti za tu sondu.
Pozzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)