Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomos i sorabotka
potrebna mi e pomos so dlabinski detektor i skener za ispituvanje na teren znaci koj se tamu se: dva pobieni krsta vo blizina na rimska crkva na 500m od crkvata isto pobien krst so klesan krst i krug okollu nego na 1000m istocno pobien krst i na nego klesana desna raka so pokazalec do pola  napomenuvam deka  rabotava mi e poznata samo mi e potrebna aparatura
Odgovori
Oglasna tabla / pomos i sorabotka
« Poslednja poruka od strane barbarevec poslato danas u 10:23 »
potrebna mi e pomos so dlabinski DETEKTOR i skener za ispituvanje na teren znaci koj se tamu se: dva pobieni krsta vo blizina na rimska crkva na 500m od crkvata isto pobien krst so klesan krst i krug okollu nego na 1000m istocno pobien krst i na nego klesana desna raka so pokazalec do pola  napomenuvam deka  rabotava mi e poznata samo mi e potrebna aparatura

Drugar daj  da vidime znacite sto se falis mnogu  i neti treba DETEKTOR ja ke ti kasam tacno kaj ti e kaucijata so deset OKA slika prvo da vidimo poz
Odgovori
kolega himovic so znam kaj e kaucijata na 3 mesta e  i bunarot znam kade e i riznicata samo sto kaucijata e izvadena a mestoto kaj sto e  vlezot na riznicata e  svleceno pred mnogu godini zatoa mi treba aparatura inace pred 20 godini ke se zavrsese ovaa rab  20 godini se ispituva se razgleduvaat poveke dokumenti razni pisanija i spisi nacrti ama tesko e bez aparatura veruvaj
Odgovori
Kolega barbarevec rekasi da imas znakova tamo daj da vidimo  tako nista ne verujem sta kases poz
Odgovori
kolega da dojdes da te odnesam na lice mesto taka na teren podobra  orientacija ke imame 
Odgovori
Kolega nemi treba tvite mesta ja nemosam moite da gi resam uste za drugi nikako neide poz
Odgovori
TREBA NEKA SLIKA A ZA APARATURE NEMAJ GAJLE
Odgovori
:Smile samo  dobar aparat za zlato ti  treba ,a takvo cudo za narod uste ne napraile , samo American I Russian I Serbian vojska imaat. A  ke najdes te so vakov te so takov najdobar aparat, a od zlato ni z name.
Odgovori
kolegi sliki ima ama prvo vo cetiri oci ke razgovarame pa ke gi vidite slikite mene mi treba dobra aparatura za sorabotka da se mozese na drug nacin odamna ke se zavrsese
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)