Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sv.jovan
Sazna o sam da neko is srbije ima dokument za manastir sv.jovan bigorski u ohridki region ako neko to ima neka pise pp
Odgovori
Prijatelju ja sam do sada slao četvprici ljudi iz Makedonije te planove,rekli su mi samo da se neke stvari slažu,da nešto od toga znaju a pošteno da ti kažem mrzi me više da pišem.
Odgovori
pa kopiraj druzeee  Wink
Odgovori
Friends.with.Benefits
Rekreativac
**

[applaud] [smite]
Pogledaj profil  Privatna poruka (Van mreže)

sv.jovan
« poslato: 08.05.2015 u 20:24 »
OdgovorCitat
Sazna o sam da neko is srbije ima dokument za manastir sv.jovan bigorski u ohridki region ako neko to ima neka pise pp

himovic kase da u ohrid nema nista kreska ste i uzabludi poz
Odgovori
Himovich ! kako toa mislite deka nema nisto ? vo odnos na bogatstvoto  miliste Big Grin
Odgovori
Friends  ja mislim na sve da fali po nesto i nije mijsno na sta mislis ti
Odgovori
Vaka Himovich  na eden teren ima manastir sv.jovan kaj nego ima edna rabota so pari i kambana po nekoja slucajnost doznav deka nekoj od srbija ima dokument zza taa rabota taka da rekov da postavam tuka tema dane nekoj od kolegive slucajno go ima vo taa rabota se raboti na vlezot od manastirot od pragot na 5 metra se parite od popot ima dva magacini edniot e prazen vo drugiot ima kambana i pari od nea i dokument na vlezot ima dve zamki na izlez ima 1 zamka no neznam kaj e vlezot neznam  kaj e lokacijata na vlezot i kako da gi najdam magacinite i ima igumenot e zaminat na istok na 900 metra so dve torbi so pari ama kaj se staveni kako neznam ... zatoa go baram dokumetot za sorabotka ... !
Odgovori
Za koj Sv.Jovan stanuva zbor i za koja lokacija stanuva zbor ? Imam podatoci vo vrska so taa tema pozdrav
Odgovori
s.slatino e lokacijata
Odgovori
ok kolega Ne se raboti za toa mesto jas mislev na Slepecki manastir
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)