Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moma ili devojka so siski
devojka klesana na kamen na kamenot ima povece znaci. povelete koj znae povece ili ima nekakov dokument do nea na 15m. se naodja cigankata so dajre.baram sekakva pomos koj znae moze i na pp poraki zozzz...

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Pa prijatelj cukni po jednu sisu pa ce vidis dali ima mlekce trz
Odgovori
Devojkata e sega nacrtana,takov znak ne postoi znači zaebancija.
Cigankata so dajre ako e na Goten možeme da razgovarame.
Odgovori
e ova tema je vec ozboljna.Tako nesto je vec umetnicko delo,i nije sala jer na nasem podneblju je vrlo malo ostalo takvih tragova slobodnih umetnika iz tog vremena.BILO BI STETA DA SE TAKO NESTO UNISTI OD STRANE NEUKIH TRAGACA ZA TZV.ZAKOPANIM ZLATOM.Hm,moje licno misljenje da je to spomenik posvecen nekoj zeni tj.velicanje lepote zene.Pa sigurno nije bila OGLASNA TABLA ZA GINEKOLOGIJU IL KLINIKA ZA ESTETSKU HIRURGIJU ILI SALON LEPOTE.....Ne unistavajte TO vec ga sacuvajte uvek moze da se proda!
Odgovori
ti blagodaram termatata devojkata postoi i ima i drugi znaci .Do neja ima drug znak vo ednata raka drzi srp ili kuka a vo drugata raka podignata ptica. Ima i drugi raboti imat i pisani raboti zasega tolku.
Odgovori
jeba ga...ti sve napamet mi pricas il slikaj pa posalji il se mlati sa tim pitanjima,sam. srp ti je zito,njiva,a ptica gleda odozgo je brdo,pecina.....e pa dalje malo sam.jel ima lanac neki?
Odgovori
termatata pogledaja temata Ciganka so dajre
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)