Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SIRMANICA
Postovani g Vudi Alen poznato mi je da poznajete istoriju tog kraja  mada im dosta toga koje mozda i neznate sto ne tvrdim da i ja sve znam  ali pitanja su bila upucena
postovanom g Pirosiju.
Molim g Pirosija da iznese svoje znanje i odgovori mi na postavljena pitanja.
Neka izadje iz Vladikinih ploca ili kako se preciznije zvase to mesto jer i o njemu znam vese nego sto misli  i tamo su merdevine trule a i ona ploca sto mrda je postavljena (odnosno namestena)tako da moze da ubije ili zatvori izlaz.
Pozdrav
Odgovori
Ploca se vrlo lako resava ...jako, jako prosto resenje za to....
Odgovori
kad je u pitanju srbenica nista se tu lako ne resava . jednostavno zato sto nista tu i nije lako
Odgovori
Ajde da vidim ako neko zna nesto o JERUSALIMSKIM TAJNAMA i KRISTI (vezano je za Srbenicu)...
Odgovori
Postovani g.Laki kes,

naravno netvrdim da znam sve u vezi te lokacije i uopste istorije predela.

Ovom prilikom se izvinjavam sto sam odgovorio na deo pitanja upucen g.Pirossi-ju.

Neznam zasto se spominje lokacija Vladikine ploce(pecina)?

Moj prijatelj je nedavno bio sa svojom filmskom ekipom da snimi pricu o pronadjenim kostima dzinova u neposrednoj blizini(mislim da je kod sela Rsovci mada nisam isguran).Kosti je navodno odneka voda i samo je zabelezio pricu mestana.Usao je sa kamerom i u pecinu zato sto je navodno nekada tamo nadjen poveci skelet koji je takodje negde nestao i prietio je razne crteze po plafonu pecine ali nije bio siguran sta je to tacno.On nije kopac pa ga to nije ni interesovalo.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani g.Explorer,

ja znam i o Jerusalimskim tajnama i o Kristi.Recimo i ovo da sam ja prvi spomenuo Kristu veoma uskom broju ljudi koji o tome do tada nisu pojma imali niti se to spominje u bilo kom opisu ili mapi.Vi ste verovatno od njih culi za to.

Ja nisam objasnjavao sta je Krista,tako da sam siguran da ni ovde niko nece znati da bilo sta kaze o tome.

Mozda sam samo spomenuo u nekom postu taj termin ali bez objasnjenja.

Lokacija Gostusa-Srbenica nosi kod ime Jerusalim VII.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Pozdrav Vudi,
niko sa ovog sajta mi nije govorio ni o jednom i o drugom. Ja znam puno toga o ovome. Cisto me zanimalo da li neko uopste zna za to a koliko vidim ti znas o tome. Velika je moc u relikvijama....

Explorer

Odgovori
Postovani g.Explorer,

znam da nije niko sa foruma,jel ti ljudi kojima sam pricao nisu na forumu ali su kopaci.Nema niceg loseg,vec sam samo hteo da kazem da znam odakle dolazi prica.Drago mi je da i Vi znate o tome puno.Mozete da zapocnete pricu na obe teme i verujem da ce se svima svideti.A ako se tema rasplamsa mozda cu i postaviti sliku-crtez Kriste da ljudi vide kako ona izgleda/Krista nije samo relikvija,to je njena kasnija religijska uloga.

Lep Vam je logo...pecat Magister Templi ili kako ga pogresno zovu pecat Bafometa.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Pozdrav Vudi,

Drago mi je da si uocio logo, i jos mi je draze da znas da je pogresno interpretiran... ali to nije ni bitno...
Pisati o Kristi ovde je kao da zboris na javnom mestu.
Ako imas skicu voleo bih da je vidim.

Exolorer
Odgovori
Postovani g.Explorer,

jeste forum je javno mesto,ali iovako smo dosta pisali sto nije za jasvnost.Nemorate da pisete bas o detaljima vezanim za Jerusalimske tajne i Kristu vec opsteno.Nebih da saljem sliku ako nepostoji interesovanje ili razumevanje.Dakle sve u svoje vreme.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)