Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FILIP II
ka mu cast SKIDAM MU KAPU ali to neznaci da moze da me ponizava a vi kao mali bogovi na forumu da CUTITE kao nista se nije desilo.U subotu sam u Pirotu neka me pozove pa cu sve da vas vodim u Gostusu da kupite najlepsi MED na staroj.
Necu vise da trosim vreme na ovakve postove a vi mali boze MODERATORU budite fer ili nemojta da sudite uopste i nije u redu da me secete i skidate sa foruma.jos jedanput i sam cu da odem,ni FUTYFUTY me nije nikada sekao sa njegovog foruma koji je mnogo poucniji od ovoga,i covek je fer za svadju je uvek potrebno dvoje,onda kaznite obadvoje a ne jednom.dupka.strpka,ripaljka,dzipi voda i sta ti ja znam ljudski je da MI KOLEGA ili MODERATOR objasni sta je autor hteo da kaze a ne da me kaznjava sto neznam sta pojedine reci znace.Hristos se rodi sretna vam 2016 god ili 7592 pravoslavn a nova godina,Caja Lala iz Banata
Odgovori
(12-01-2016, 11:35 PM)caja link Piše: ka mu cast SKIDAM MU KAPU ali to neznaci da moze da me ponizava a vi kao mali bogovi na forumu da CUTITE kao nista se nije desilo.U subotu sam u Pirotu neka me pozove pa cu sve da vas vodim u Gostusu da kupite najlepsi MED na staroj.
Necu vise da trosim vreme na ovakve postove a vi mali boze MODERATORU budite fer ili nemojta da sudite uopste i nije u redu da me secete i skidate sa foruma.jos jedanput i sam cu da odem,ni FUTYFUTY me nije nikada sekao sa njegovog foruma koji je mnogo poucniji od ovoga,i covek je fer za svadju je uvek potrebno dvoje,onda kaznite obadvoje a ne jednom.dupka.strpka,ripaljka,dzipi voda i sta ti ja znam ljudski je da MI KOLEGA ili MODERATOR objasni sta je autor hteo da kaze a ne da me kaznjava sto neznam sta pojedine reci znace.Hristos se rodi sretna vam 2016 god ili 7592 pravoslavn a nova godina,Caja Lala iz Banata

Poštovanje Cajo,
vajda će te sad imati prijatnije veče i mirniji san, jer ste odradili dnevnu dozu prozivanja vaših omiljenih "krivaca"  Wink
Dakle prestanite više da glumite žrtvu da ste ponižavani, uskraćivani i šta sve još ne.
Apsolutno ste blagovremeno više puta bili upozoreni šta je prihvatljivo ponašanje a šta prevazilazi tu granicu.
Ako volite ove teme i došli ste da neko novo znanje steknete ili vaše sa nama podelite onda to morate raditi na način kojim nećete nikog uznemiravati i vređati.
Pogledajte statistiku vaših poruka i videćete ukoliko želite da vidite kako je išao vaš razvojni put koji je MORAO DA VAS DOVEDE DO SANKCIJE!

Druga stvar pominjete gospodina
FUTYFUTY-ja
koji je administrator jednog drugog foruma,
ovde je to potpuno IRELEVANTNO kakav odnos vi imate u toj zajednici na tom forumu. Da li ste bili sankcionisani ili ne,
Tako da ne upoređujte odluke administracije dve različite kuće. Zato što to ne može anulirati mišljenje naše administracije da ste kršili kodeks foruma.
Toliko od mene!

I naravno želim vam Srećnu novu godinu!
Koja god da je po redu uz poštovanje svih kalendara.
MIR BOŽJI - VAISTINU SE RODI!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)