Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROTEST
U to se nerazbiram nimalo ja pratim legende i tako to ;D
Odgovori
Gledam tebe amater ko da vidim mojega ispisnika Kosaca.  ;D
Odgovori
G.Apise zao mi je za g.Kosaca ..cak sam nekoliko puta i admiina pitao za njega...Da je on sad tu njemu bih pisao za pomoc a ne ovako...Ali Tvoju opasku cu shvatiti dobronamerno....kao kompliment  Smile
Odgovori
a gde se nalaze krvave bare i brestov dol?
Odgovori
CUDI ME KOLEGA BATO DA NEZNAS GDE SU KRVAVE BARE,SA LEVE STRANE KAD DOLAZIS IZ TOPLI DO IDES UZ JAVORSKU REKU,A SA DESNE STRANE DOLAZIS IZ ARBINJE,A MOZES I PREKO VRTIBOG ,
Odgovori
(07-01-2015, 09:31 PM)amater1 link Piše: G.Apise zao mi je za g.Kosaca ..cak sam nekoliko puta i admiina pitao za njega...Da je on sad tu njemu bih pisao za pomoc a ne ovako...Ali Tvoju opasku cu shvatiti dobronamerno....kao kompliment  Smile
More nema mi ga ispisnik  Kosac.Mora da je zadremao pored Brestov mirisljavi kladenac. ;D
Odgovori
pozdrav dragane nikolicu.sto te cudi sto neznam,sve su to stara imena,koja nisam cuo.a mislim da se danas nista tako nezove.arbinje,vrtibog,topli do,krvave bare?
Odgovori
Mogu reci da je g.Kosac imao podosta planova...ali ipak nesto se razlikuje kod svakog...po malo kod jednog pomalo kod drugog i sklopi se cela slika..da nastavim ispod cula postoji cveno blato tu ima 9 kamena i na svakom po jedan krst vis od predhodnog samo  ispod tri ima mala ostava...tu dalje je magaza INDZE VOJVODE ....
Odgovori
ima li vodenice tu mozda?
Odgovori
da ima po planu ima nekoliko samo je jedna se jedna pominje
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)