08-12-2015, 09:45 PM
(08-12-2015, 08:50 PM)caja link Piše: admine ja se izvinjavan nisam nikog hteo da uvredim a ponajmanje vas ali zasto predstavlja problem da se napise znaCENJE neke reci koju cemo svi da razumemo,meni prebacujes i pretis zato sto u vlastitoij zemlji na javnom forumu nemogu da razumem sta se pise,ne prebacujes nikome iako se vredjaju i psuju jedne druge ali zato pretis meni sto nerazumem jezik na kome se pise,zasto takav preteci ton,iako si administrator to nije u redu,ja javno molim sve kolege tragace na ovom forumu ako mogu samo malo jasnije da pisu neke pojmove ja saM NA OVOM FORUMU JER MI JE JAKO ZANIMLJIV volim da citam postove pametnih ljudi kao sto su Grota,Apis,crni,trifun,branko,zmija i mnogi drugi,nisam nikada ni pomislio da nekog vredjam ni po obrazovanju,ni po pravopisu,ni po izgovoru,samo sam hteo da razumem o cemu se radi a ti kao administrator trebao da mi omogocis da budem ravnopravan clanna forumu a ne da mi pretite,unapred se izvinjavam svim kolegama zato sto sam vas zamolio da poimove o kojima piserta napisete na maternjem jezikom a ne na slengu odredjenog lokalnog mesta,pozdrav Caja,jos jednom se izvinjavam svim kolegama forumasima,ovaj forum je super,a ti admine budi fer prema svima jer ovo je srbija jedna zemlja sa mnogo istih ravnopravnih naroda i svi treba da budemo bar na FORUMU ISTI,nisi u pravu niti imas prava da mi pises takvim tonom,objavi to pismo na forumu pa neka se svi forumasi izjasne a objavi i ovaj moj odgovor pa neka forumasi kazu dali je uvredljiv.
Pozdrav Cajo,
prvo da se upoznamo i razumemo. Ja nisam Admin ovog forum, već moderator (ovlašćen član ispred adminstracije foruma)
Verujem da si mogao da primetiš da sam momentalno reagovao na govor našeg člana Pirrossija u trenutku kada su određeni termini bili uvredljive prirode za tebe lično, u najkraćem roku sam javno urgirao da bez obzira na njegov status neće se tolerisati govor koji vređa drugog člana (u tom slučaju konkretno TEBE).
Zato nije tačno da Admin ili Moderatori ne postupaju ravnopravno za svakog člana.
Pozivaš se na jednakost ravnopravnih naroda koji zive u Srbiji a praviš pitanje ukoliko je neko upotrebio izraz iz svog kraja ili arhaičnu formu neke reči... Malo je to i sa tvoje strane kontradiktorno.
Evo da svi članovi sad shvate u čemu je problem:
(04-01-2015, 01:50 AM)BrankoV link Piše: Imali krivo drvo ispred dupku................
A ti si Cajo ovako reagovao na post člana: BRANKOV koji je na forumu za skoro 4 godine dao doprinos od preko 800 postova.
(07-12-2015, 07:33 PM)caja link Piše: sta ti je to DUPKA jel si u srbiju iuli u bugarsku jel to bre RUPA a ne dupka
Tvrdiš da u svojoj zemlji ne razumeš neke reči iz lokalnog dijalekta ili kako ti voliš da kažeš (SLENGA), sad kad bi neko terao mak na konac mogao bi te taj pitati: A šta je to SLENG?
Iz tvog posta gde si prozvao Brankov se zaključuje da ipak znaš šta je zanačenje termina dupka, pa čemu onda drama?
Na forumu ima ljudi iz Makedonije, Bugarske, R. Crne Gore, R. Hrvatske. Da li ćemo i njima obljašnjavati kako treba da govore, ukoliko ih nisi razumeo pošto je ovo Srbija što si više puta istakao.
Cajo moraš još znati da ovde se neke reči govore originalno kako je u originalu ili u prepisu istog nekada davno napisano.
Na forumu kao što vidiš nema cenzure, sta si napisao stoji a ovo je moj odgovor na to i neka se svi izjasne po potrebi.
Ne pretim nikom samo kažem ne tolerancija nečijeg maternjeg jezika, dijalekta gde živi ili citata starinskih reči iz tekstova neće imati razumevanje.
Vaš Supermoderator Timpolok