10-12-2014, 09:11 PM
(10-12-2014, 12:56 AM)BrankoV link Piše: Opet ista priča i opet mešate planovi,nisam postavio plan za pena vir ili ridji beov kladanac jeste i tamo ima jelen sa sedam šipa i kozuk okačen o ekser popov ima i tri sablje jedna je.............nego sam postavio za uma gusku iz u pećinu je jelen sa sedam šipa ispod pećinu raste jorgovani i ulaz u pećinu je od rimske cigle sa .........Apise ti me iznenadjuješ stalno govoriš nemaš ništa a po ovome do sada da imaš dobre opise....pozdrav prijatelju.Pa Branko tumbam ga i ja malo a za onoga ko zna pisaniju ili zna mesto lako je da se snadje.Mani se od rogovi ako imas saznanja onda znas i sam na koliko mesta treba da budu .A negde su unutra gunje a negde mantije Branko.Negde se ide preko propast negde uz zid od propast pa prao u poplocanu sobu sa mantije i tako to..Nisu pretekli da se preobucu..Citaj pazljivo sta pisem to sto si pitao potrosio glavonja. Mnogo pisem i brisem stoje za kafanu nije za Crkvu...
Sto se opisi tice odakle meni opisi.Samo ti se pricinjava pogodi Svrlizanin po neki put onako slucajno.Svrliska ajducka vrela krv a po neki zapis kroz zilke stigne od ko zna kad u ovaj moj stari Svrliski kompjukter .Pozdrav i srecno.