Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
trougao na vrhu
[Slika: xop1l1.jpg]
Odgovori
mozda ce moj odgovor da zvuci smesno ali ja to ovako vidim:ovaj kamen mi lici na pticu koja sedi u gnezdo i svojim krilima sklopljenih nesto krije,glavom je okrenuta na levo,iz tog pravca najverovatnije nailazi neka opasnost i pokusava da ga sakrije. pozz  ;D
Odgovori
Cobanin ajduk  sas brci se zagrnuo sas gunju.I gleda  pred sebe.Ene gi oci nos i brci. E sad dali je taj znak na vr  trougao ili neki drugi za to bi trebao da se malo bolje slika on sam.
Odgovori
Rodjo eve druga slika
[Slika: kumab.jpg]
Odgovori
a ovo je desno na drugom kamenu pored toga.
[Slika: 1z4xt34.jpg]
Odgovori
Meni to ne lici na trougao nego na glavu.Kao da je zalepena  . Tu crtku sas flomaster li pojacaste ili je bila zacadjena?
Odgovori
ne ma rodjo tu nikakav flomaster i na koju crtu mislis?
Odgovori
DALI JE OVA PUKOTINA ISPOD TROUGLA KAKO GA TI KAZES PRIRODNA ILI JE STEMOVAN KANALIC
Odgovori
dragannikolic po meni je prirodan a mozda i radjen nisam siguran, dugo sam razmisljao o tome, dobro si ga primetio.
Odgovori
Ko sto reko na tu prvu sliku me to sto tebi lici na trougao podseca na glavu  sa kapu. i kao da je zalepljena na  to sto lici na terasicu.Eno ga nos oko...  Sa desne strane gledajuci odavde imas crtu udesnu stranu i to krivo linijce malecko kao da je i to klesano.A taj kamen ceo ko sto reko me podseca na ajduka ogrnutog sas gunju.
Na taj drugi kamen imas zacadjavenu crtu.Crnu.Razlikuje se boja od kamen i lisajevi na njega.
Bar meni tako lici.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)