Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koji je najbolji detektor do 1000 eura???
Vasa preporuka kolege Wink
Odgovori
kolega,
mislim da neces pogresiti uzmi noktu golden sense,kratko i jasno.
pozdrav
Odgovori
Hvala na odgovor rimljanin
Odgovori
Nokta golden sense ili XP gold maxx???????
Odgovori
узми Nokta Velox one или XP deus немој да се замлаћујеш са осталим детекторима кад већ имаш толики новац уложи га одма у нешто добро и немој да узимаш већу сонду за нокту боље узми са акумулатором
Odgovori
Kako ovi bre jedu gomno ... svašta bre pričaju .. nemoj ovo nemoj ono .. a šta VI znate konkretno ??? NIŠTA !!!!!!

Tako da dragi kolega .... polako i ne sraljaj u propast nego pročitaj malko ovaj forum ( treba ti par sati ) i snađi se  Wink

I .. najbitnije NE slušaj nikoga ovde ... sve prevaranti bre !!!! Čak i ja .. neznam zašto ali i ja sam Wink
Odgovori
forsaken,
ne znam kako si se usudio da ovako nesto napises,ili si bio pijan...
ja ne prodajem aparate,niti cu imati neku korist od toga koji ce aparat covek da kupi.
ja sam samo pokusao da predlozim ovo sto sam predlozio i smatram da nije los predlog,za te pare i vise nego solidan.
sad,nije niko primoran da nekoga slusa,na kraju on sam odlucuje jer on daje pare.toliko!
Odgovori
Kolega Rimljanin,

izvinjavaj....

nisam bio pijan nego mortus pijan... tako da opraštaj ako možeš nije mi bila namera da ikog uvredim, mada vidim da jesam...

Odgovori
au bre kolega forsaken... Iz slicnih razloga sam prestao da konzumiram alkohol.i veruj mi mnogo bolje se osecam.pozdrav i svako dobro
Odgovori
Jao kolega, nadam se vrlo skoro, tj uskoro da ću i ja da totalno batalim alkohol iz mog života .... ništa dobro mi nije doneo ... ali zbog posla kojim se bavim ( a ovo mi je verovatno samo izgovor ) primoran sam da se družim još neko izvesno vreme ... Sad

U svakom slučaju pozdrav i vidimo se nekad negde Smile

Sve najbolje
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)