Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preslap
Nije li to pogled iz vrgudinca ili spaja
Odgovori
apise,sve je apsolutno tacno,i to za klackanje i za privatnost.nisi uzalud reko.bitno je da sve licne budu na broju.pozz
Odgovori
Ne moze da se vidi trem iz vrgudinac. Ovo je od duvke
Odgovori
labtec1 poslao sam ti privatnu poruku odgovori
Odgovori
(26-10-2014, 11:59 AM)labtec1 link Piše:Imalo je lepih konja dok lovci nisu poceli da idu gore !!!!
Ja sam imao prilike da ih nekada davno srecem a sada nema vise ni svinja.
Tesko nama kad su se gore nakotili tragaci sas dinamit i puske!!
Vidis ovako te konje koji su isli od suve planine pa sve do Vlasinskog jezera nikako nije trebalo dirati.To je bilo bogatstvo koga na zalost vise nema.Prvo je navodno zbog misije groznice koliko se secam vrsen odstrel konja.Ono sto je prezivelo nesto su satrli  krivolovci strvinari a nesto je i pohvatano .Da sam ja neka vlast ne samo sto bi im oduzeo oruzje i strpao u zatvor nego bi im oduzeo trajno sve sto imaju sve.
Nekada sam bio clan lov drustva i u Beloj Palanci.Vec desetak godina ne.A kada idem u setnju nenosim nikakvo oruzje.Nemam potrebu koliko je meni poznato neprijatelja nemam.I nisam nista duzan ni zivima ni mrtvima.
Divljih svinja ima.Zadnji put kad sam isao prema preslapu iz pravca Mokre bas tu dole u sumi naiso sam na vepra.On je nastavio svojim a ja svojim putem.
Sto se rusenja tice  to mogu da rade samo maloumne budale.Jedan od razloga sto nema ni jedne moje slike sa terena je  jer necu da otkrivam teren raznoraznim rusiteljima.Idu rasljam sipkama itd i zato je njima sve preduboko i predaleko pa ruse li ruse.Moje skromno misljenje je da to sve netaknuto treba da ostane da i generacije posle nas vide nasu istoriju jer sve je i odavde poteklo.Celokupna civilizacija i ljudska istorija.
Odgovori
Apise.i nemoj mi reci da nisi gadjao vepra :Smile? tek tako si ga pustio ;D
Odgovori
Evo sta se desilo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLFby-GIAKk[/youtube]
Odgovori
  Ove sezone nekoliko grla se sudarilo sa Svrliskim brzim vozom.Evo vec nekoliko nedelja lov prolazi bez mene  u planini, a  inace desavalo  se vise puta da je bilo direktnog sudara sa ranjenim veprom. Protivnik vredan svakog postovanja.
Kao sto reko karabin nosim samo kada lovim.U setnji planinom ne.Ai zasto bi?
Odgovori
Marso... ;D Big Grin ;D
Odgovori
Mi od oruzija nosimo dobru domacu sljivovu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)