Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помогнете ми и делиме
Vaka:
Pod figurite ima natpis
pod natpisot ima klin
Se naoga na osamena karpa
Pod plocata ima dupki
Vo blizina ima zbrisano selo od "cumata" i se vikalo ROMEVO,
Na 200m ima reka

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Mozda ce ti ovo pomoci ...

http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...l#msg12926

[move]Pozdrav...[/move]
Odgovori
Fala!!! Smile
Odgovori
spored mene ova foto e izvadena od nekoi drug sait .
Odgovori
mozi i da e... mene mi ja prefrlija vo tel, liceto znae (l) kade e??? mi rece dadoznaamnesto za ova... glupo no ispadnav naiven
Odgovori
  Toj kamenot ti e vo Bitolsko pokraj reka Crna nekade nakaj Skochivir i nema koj ne go znae od poozbilnite divi kopachi.
Odgovori
Ovo je vec postavljano na forumu i objasnjeno pa me cudi da se tema ponavlja. VAMA CE MNOGO ZNACITI DA POSTAVLJATE SVOJE I PONAVLJAM "SVOJE" NADJENE OZNAKE I MESTA A ZA KOJE VAM JE POTREBO NEKO DODATNO OBJASNJENJE I NEMOJTE UZALUD GUBITI VREME SA NEKIM "PRIKAZIMA" KOJI VISE "NEPIJU VODU"..osim ako vam je potrebana neka vrsta publiciteta. Ali to je vec iz domena zabave a ne ozbiljih diskusija. Pozdrav i slobodno mozete nastaviti sa diskusijom...na zadovoljstvo svih nas iz ovoh hobija.
Odgovori
Bar za gledanje ubavi ovie rogonjive. Ako e vo MK stvarno sme bogata drzava, ako ne do zlato togas so umetnici sto crtale vakvi dela. Mnogu ubavo Za gledanje.
Odgovori
ova  e praveno pred nekolku godini Presno e ne e mnogu staro..da vo bitola se naojga nema koj ja nema ovaa slika..Na BZK objavena e pred 1 godina..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)