Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zlot kod bora groblje ili sta vec..
Kolega majka mog oca je rekla da kad je ona tu dosla kad je bila mlada bili neki veliki kameni to jest spomenici medjuvremenu tu su sadili bagrem pa su verovatno i te spomenike oborili samo je cudno sto ima veliki nagib i kad hoces da kopas n aoko 40 cm udaris u kamen to jest stenu.
Odgovori
(05-11-2014, 06:41 PM)sasazivkovic link Piše: Kolega majka mog oca je rekla da kad je ona tu dosla kad je bila mlada bili neki veliki kameni to jest spomenici medjuvremenu tu su sadili bagrem pa su verovatno i te spomenike oborili samo je cudno sto ima veliki nagib i kad hoces da kopas n aoko 40 cm udaris u kamen to jest stenu.
  ako je veliki nagib bagrem se sadio da se spreci erozija zemljista a veliki nagim je nasim precima omogucavao da iskoriste polozaj zemljista za lakse kopanje tunela Wink
Odgovori
dosta je velik nagib.
Odgovori
moze da se proveri to.ja tako nasao bronzane kovanice Konstantinovog lika iz perioda ja mislim 307-319.god
rimljana je bilo svuda
Odgovori
Druze, ako jos nisi pretrazio teren detektorom, slaba vajda od pisanja na forumu ... Ako si zainteresovan za postenu saradnju , javi se na p.p ....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)