Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
чувар
Ok uzivaj dali ke najdam sto kakov mi ksmetot ili tvojot ! ... od kade znaes sto met detekt pravam si cul za geo rad ili magnetometri  . a sto ke najdes ili najdam toa e licna sreka ok Smile  cao coek ...
Odgovori
(27-10-2014, 06:45 PM)APIS link Piše:Ja se malo u sve ovo razumem ali me ovaj kamen podseca na zeca sa spustene usi pozadi.Scucurio se i glava mu okrenuta u levu stranu.Eno ga okce eno je njuskica eno su i noge zadnje.Bar meni lici da je tako?

Meni je ovaj kamen specifican zbog one 4 rupe (na uvo od zeca) u obliku figure od tetris, a za zec treba da sednem na kompjuter I vise vremena da posmatram.
Nego Apise zamolio bi te da razgledas sliku od temu koju sam otvorio pod naslov " nesto negde gleda" interesira me tvoje mislenje, ja vec imam neka saznanja za to mesto, ali ti mi reci na taj kamen jel vidis nesto, paid normalno ako bog da razduzicemo se.
Odgovori
Gornji deo slike gde je na zeca uvo nije ostar.Mrdnula je ruka kod slikanja?Tako da te cetiri rupe nevidim jasno i kako su rasporedjene.Zagledaj se malo u sliku sve se jasno vidi pa i zadnje noge.
Kazi mi dali si cuvara video ili si samo osetio njegovo prisustvo?
Odgovori
(27-10-2014, 08:36 PM)APIS link Piše:Kazi mi dali si cuvara video ili si samo osetio njegovo prisustvo?

Ne razumem bas pitanje, ali Na prva slika meni lici bik kako lezi I gleda negde, to je velika stena, sigurno ima I drugi znaci, ta stena je desno od ovaj kamen sa zec, ali mislim da bik gleda negde pozadi kamena sa zeca.
Odgovori
Pa tema se zove cuvar.Na taj golem kamen ima jos znakovi ali je pokriven sa lisaj i mahovinu.A i kao da ima  gore broj i jos jedan ispod.Ti najbolje znas bio si i video izbliza.
Odgovori
Tu sam samo prosao I nabrzaka slikao, ali ne svaki kamen sto slikam mi uhvati oko, ali da vidimo gde ovo vodi treba da odradimo jos par stvari kad budemo imali vremena.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)