Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nov u ovome
Pozdrav svima!

Nov sam u svemu ovome i nemam blage veze  ;D
Voleo bih da imam jedan detektor metala,odem u prirodu,setam i mozda nadjem nesto zanimljivo,e tu se sad postavljaju nekoliko pitanja,pa ako ste voljni da mi pomognete Smile

1.Da li je legalno koristiti detektor van nekog zabranjenog prostora...znaci jednostavno otici u sumu van grada gde ne postoji nikakva zabrana kopanja,kretanja i slicno.
2.Da li se detektori metala dele po tome sta zelis da trazis ili ovi jeftiniji traze sve pa nasta naletis i ovi malo bolji koje mozes da podesavas nasta da reaguje.
Odgovori
Procitaj forum imas odgovore na sva pitanja koja si postavio.
Odgovori
Ne znam gde da trazim,sta se na sta odnosi....kao da gledam spansku seriju  Big Grin
Zbog toga sam i pitao ovde.. Smile
Odgovori
1. Smes da trazis sem po lokalitet gde ima tabla ......sve sto nadjes i sto je vredno predas drzavi to da zapamtis....ako te ufati cika milicajac na delo samo reci da upravo nosis u muzej nadjeno ......i bez brige nasa drzava je jedina na svetu gde demokratija znaci i vladavina naroda .....radi ko sta hoce......
2. uglavnom uzmi neki standardni md sa nekom dubinskom sondom mozes i neke pocetnicke modele da uzmes i posle da nadogradis.......to bar nije tesko i kada ti se smuci prodas i u zmes neku zmiju i nadjes cuple kao i svi mi ovde i mozes da nakrivis kapu do kraj zivota ....

SVE OSTALO TI PISE OVDE SAMO KRENI REDOM I CITAJ!!!!!!!!! Wink
Odgovori
i nemoj slucajno da pomislis da zeznes ekipu ili ortaka sa kojim radis. I obavezno o tome niakva prica. Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)