Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znak? ako neko nesta zna o ovo...
Znak? ako neko nesta zna o ovo...

znak je sada ne postoi zato imam skicu

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Koji region
Odgovori
  Jas znam dosta za ovoj znak i za mestoto kade shto se naogja znakot.Samo edno me interesira dali tekstot pod vojnikot ti lichno go prepisha ili ti go dade nekoj i dali znaesh koj e toj shto go iskrshi i vojnikot i tekstot.
Odgovori
(09-09-2014, 07:27 AM)mangir link Piše:  Jas znam dosta za ovoj znak i za mestoto kade shto se naogja znakot.Samo edno me interesira dali tekstot pod vojnikot ti lichno go prepisha ili ti go dade nekoj i dali znaesh koj e toj shto go iskrshi i vojnikot i tekstot.

mi go dade blizok prijatel

ne znam koj go iskrsi.. koj bi znael? sekoj moze da bide.
Odgovori
Dobro vece. Naisao sam na neke znakove ali nisam imao telefon kod sebe pa nisam mogao da ih snimim,medjutim zapamtio sam ih koliko toliko pa cu pokusati da ih opisem,a vas najlepse molim da mi kazete znacenje ukoliko vam se cine poznatim!? Polu mesec sa zvezdom(kao na turskoj zastavi) stim sto je zvezda ravna sa gornjim krakom polu meseca uklesana je u kamen. Drugi izlgleda ovako ( O > . . . ) stim sto zadnje tri tacke idu od najvece ka najmanjoj. Dva kruga, jedan ispod drugog mada vise lice na slova O a iznad njih se nalazi krst. To bi bilo to,pa ako neko zna nesto o ovome molio bih da mi kaze! Unapred hvala!
Odgovori
Mene interesuje, odakle ti skica ako znaci ne postoje na steni-kamenu?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)