Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pitt bull
citam ovo gore sto si napisao i iskreno bas mi je zao,sto taj aparat koji si kupio ne radi.
znaci mucio si se da sakupis neku paru za njega na kraju ga kupis i nista,da bar kolko tolko radi,da mozes da ides na teren
pa malo po malo da ti se otplati.
sta ces takvi smo ljudi,ima nas raznih
pozdrav i ubuduce vise srece i oprez!
Aparat je poklonjen kao sto sam i rekao . Kolege moj vam je savet da se ne bi se opekli kao ja da kada kupujete polovan aparat ne verujete na rec da je aparatr u full stanju vec sami napravite poligon i proverite sta ste kupili i da li vredi i ispunjuje vase kriterijume . Ne bi voleo da uvredim nekoga ko izradjuje rucno pravljene aparate siguran sam da imaju dosta dobrih majstora koji stoje iza svojih aparata koje naprave . A JA NE CU DA KOMENTARISEM I KAKO BI REKLI CINKARIM MAJSTORA KOJI MI JE NAPRAVIO APARAT SAM CE SE POZNATI I NEK MU IDE NA CAST .
Pa sad dali treba da se kaže ime ili ne prosudite sami.
Ako je neko prevaren moje lično mišljenje je da to treba reći javno a čovek majstor loji radi takve radnje treba da snosi posledice,nije u redu da se kaže da polovni detektori ili ručni radovi ne valjaju i da se sve stavlja u isti koš.Ja sam zadnjih meseci prodao 20-tak detektora,što fabričkih što ručnih radova i ljudima pokušam sve do detalja da objasnim šta kako zašto,nisam imao prilike da se bilo ko žalio.Imao sam samo jedan slučaj prošle godine da se čoveku nije svideo detektor,pozvao me je i ja sam vratio novac on meni mašinu,mislim da je to pošteno.