25-05-2014, 12:10 AM
Prodajem izuzetno ocuvan metaldetektor Garet Euro Ace 350. Izlazeno na teren desetak puta, imao sam i nalaza, ali osim fibullica, delova nakita, rimcica, i stosta jos, nasao sam i jedno bronzano koplje iz bronzanog doba. Ono je jedino sto me zadovoljilo. Posto sam pedantan i jako dobro cuvam stvari i pazim ih, detektor je zaita kao nov. Ima odlicnu DD sondu pripadajucu, slusalice garetove, torba za nosenje tj. ranac, Garetov. mali potrosac radi na 4 baterije od 1,5 volti. Stabilan, odlican za rad, diskriminise odlicno, signali jasni, cujni cisti. Jednostavan za rukovanje. Kupljen u prodavnici u Beogradu. Posedujem racun na moje ime, garanciju, Knjizicu sa uputstvom, rad sa aparatom na Cd-u . Prodajem ga jer sam skupio jos novca da kupim visoku klasu detektora.
Cena detektora je fiksna 260 eura. mob. (xxxxxxxxx TELEFON NA PP)...administracija il mail nadarenost@open.telekom.rs
Dragan
Cena detektora je fiksna 260 eura. mob. (xxxxxxxxx TELEFON NA PP)...administracija il mail nadarenost@open.telekom.rs
Dragan