Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blago?????
Nov sam u ovom pa zelim da suradjujem sa iskusnijim nalazacima,naime znam mjesta gdje je bio manastir koji je gradjen u 14-tom vijeku i koji je porusen od strane turaka, a u blizini postoji ogr
oman kamen, stijena , u kojem je isklesana stopa, iako pdrucje nije stjenovito, znaci nema tolikog kamenja, bila je prica da je manastirsko zlato tu zakopano. mislim da bi neko sa iskustvom i tehnikom dobro dosao za saradnju, napominjem da u tom dijelu nije bilo ratnih dejstava novijeg datuma tako da je ta opasnost iskljucena. svi zainteresovani neka se jave na pp, recite uslove procenta, pozdrav
Odgovori
pre svega dobrodosao na forum i u ovom nasem hobiju.  U kom  delu se nalaze ostaci manastira? Pa javice se neko ako ima pisaniju za to.pozdrav
Odgovori
i od mene dobrodosao.......pored manastira ima sanse da se nadje ostava nasi hajduci su voleli ili kod neki krst da ostave ostave ili cesto u blizini nekog manastira jer su znali da nasi nece to da diraju da ih ne bije maler .....mada ako je u sam manastir ostava onda su to crkvene pare i to se ne dira .......isto tako i kada se nadje uradi se nesto za tu svetinju ozivi se svetinja,izgradi ili tako nesto sto je potrebno ali samo da se zna uz blagoslov parohije nadlezne nista samoinicijativno......pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)