Postovanje,
da li imate neke planove i mape za planinu Besna Kobila i naselje Kriva Feja, moji su inace rodom iz ovog kraja, pominju se price o kamenu koji se zove vrsnik i da u njemu ima puno zlata, meni je inace deda pokazivao taj kamen, na njemu se nalaze oznake uklasene covekovo stopalo i stope raznih zivotinja ovce i koze, nedaleko se nalazi i kamen sa uklesanim kantarom. Nedaleko od prvog kamena vrsnik sam video jos jedan kamen sa velikim slovom X skoro preko celog kamena. Pominju se i pojmovi Miljkov kladenac nas predak po kome nosimo prezime Miljkovic, hajducki osoj. Pa ako imate bilo kakve infiormacije vezane za ovaj lokalitet vi mi javite.
Unapred hvala
Zdravo prijatelju.Interesantna prica. Ako smem da primetim dugo je putovala do clanova ovog foruma izgleda da je bilo nekih smetnji u vezama. .Ako sam u prilici da ti dam savet nadji poverljivog coveka sa detektorom koji nece da te prevari . netreba ti skener ni detektor koji ima diskriminaciju. treba samo da moze da detektuje na dva metra dubine. SVI ZNACISU TU I PARE SU OD TVOGA PREDKA CEKAJU TEBE I ONE KOJE TI ODABERES. . Vazno je da se unapred dogovorite oko podele DA PODELITE BRATSKI NA JEDNAKE DELOVE i da se toga drzite zauvek.ida jedan drugoga ne izdate NIKADA.I NIKOME PA NI NAJBLIZIMA.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!!!!
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav,jedan moj prijatelj ima nesto u vezi vrsnik kamena pa mi se javite ovde na forumu ukoliko vas jos to interesuje da vam ostavim njegov email radi kontakta.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani forumasi,
imam i ja neki opis za mesto zvano Vrsnik.Neznam da li je to ovo o cemu se pise .
S postovanjem,
Vudi
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Za Besnu Kobilu ima pecina i u pecinu klesan konj kako se propeo na zadnje noge tu kada stanes ispred pecinu izgleda ka tarasica i odatle gledas tri sela, interesuje me gde se pojavljuju zivotinje i ta zena i NARANO VRSNIK tri grada natri planine ili brda..........Za svaku sarasdnju te zivotinje u Viljo kolo se desava za put prema Vrsnik.... Pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Branko,
nepoznati su mi ti znaci i ocegledno je da moj opis jeste za neki drugi Vrsnik.
S postovanjem,
Vudi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ti imas za vrh gde je pecina ima kamen kao piramida ima znaci kada udjes u pecinu ima tri rupe u jednu rupu otvara druga zatvara i treca sece ruku treba da znas raspored i tu ima strahovita promaja.....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ima kamen vrsnik sa tri trougla iznad je rupa to je na pocetak suve planine odradjeno...
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.BrankoV,
nazalost nisu ni ti znaci.Moj opis je veoma jednostavan i kratak,pa ga je zbog toga i tesko locirati.
S postovanjem,
Vudi