Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znak
Ili je odradjeno odavno ili je samo znak za nesto sledece i moras na dalje da trazis Smile pozic
Odgovori
Plafon pazljivo pogledaj ali obzrivo da ti nesto ne padne na glavu .ima jedan trik vatra i vlazno seno pokazuje tape ....
Odgovori
Ili nadji skener...
Odgovori
(11-05-2014, 12:59 AM)bata1 link Piše: Ili nadji skener...

...ako ga skener ne spase..nece nista...    ;D
Odgovori
ipak sam ja od "juce" u ovom hobiju,a to je samo moje misljenje.neznam ali mozda vredi pokusati.neka kazu iskusni.pozdrav
Odgovori
Hvala Dr. Marsovac, bata1, Shema, Timakumminus...
Odgovori
Voleo bi da cujem misljenje Gospodina Kosaca...
Odgovori
Zdravo Mladjan-e
Zanimljivo mesto i zanimljiv "znak"...Moram prvo da te pitam nesto...Da li je ovaj krug i krst farban crvenom(narandzastom ) bojom...Iz mog iskustva mogu da ti kazem sledece: Ako je to ofarbano a lici mi da jeste(naravno da je prvo ustemovano) onda je to sa 100% sigurnoscu praistorija i tu neces ni sa jednim aparatom nista metalno naci u veeeelikom precniku...(osim potkovica i sl . iz ovdasnjeg doba) Pogledaj malo uokolo i sigurno ces primetiti gomile kamenja na nekim mestima ..jedino sto je interesantno tu traziti je terakota( i ona ima vrednost)...Ali sve ovo je u domenu pretpostavki, jer jedno je slika a drugo su oci ...ali ipak stojim iza ovoga sto sam rekao...
Pozdrav
Odgovori
Postovani Gospodine Kosac hvala na savetu.
Stena je takve boje i na drugim mestima, na tom mestu je prskano domestosom pa je dobijena takva boja, isprobano je i na drugim mestima ista reakcija...
Pozdrav...
Odgovori
Na cetiri metara sa leve strane znaka u samom potoku...
Ipak mislim da je skorijeg datuma, strelica je okrenuta niz potok...

[Slika: dsc04442.jpg]

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)