Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
odradjena mesta
(06-04-2014, 10:41 PM)GROTAGOLD link Piše: Bas si lepo napisao i ko dolazi i odakle je i njegovo ime i kada ce da bude na granicnom prelazu....jos samo da nam kazes A ZA KOGA RADIS KADA TAKO SVE LEPO I JAVNO PISES ? ? ?  Dali se nekom svetis za onih 17...... ili je nesto drugo u pitanju ?  ;D Wink 8)
PS namerno nisam hteo da intervenisem u tvom tekstu..(zbog pominjanja necijeg imena) neka to ovaj put uradi neko drugi...IMA OVDE JOS ADMINISTRATIVNIH RADNIKA...NEMORAM NA SEBE STALNO DA UPIREM PRSTOM KAO O NEKOM KO JE NEVALJALI DECKO !!!  8) Wink

Jer to ups...primio kznanju...
Odgovori
Steta sto moram da se ponavljam...:Steta sto je Kalin iz Gradskovo odavno vec mrtav taj deda je znao svaku ostavku ko je i kada uzeo....,mislim da je ziv starac mozda bi bar mogo da kaze ono sto nas svi zanima a to je koliko su tacni ti planovi i oznake.....po tome sta sam ja saznao starac je pricao da su nalazili sa planovi ali odakle poticu ti planovi to nisam saznao.....nisu svi planovi tacni dosta je dopisano a pravi plan mozda vise i ne vredi toliko mesta su otisla u zaborav....priroda se promenila.....da ne nabrajam sve.....pozdrav.
Odgovori
(07-04-2014, 04:45 AM)Timakumminus link Piše: Steta sto moram da se ponavljam...:Steta sto je Kalin iz Gradskovo odavno vec mrtav taj deda je znao svaku ostavku ko je i kada uzeo....
Nisam iz tih krajeva shvatam da vas iz tog regiona ima, sugerisem... da li ste razmisljali o drugim staresinama, iznjedrio je taj kraj jos starina (ljudi) koji se secaju.
Odgovori
Ovaj starac je bio anticka verzija interneta sve je znao i to ga zanimalo.....samo da mu kazes mesto i on bi ti reko ko je uzeo i okle je.....mislim stvarno  genije.....ali nazalost otiso bio je dosta star i pre neku godinu preminuo......nazalost....za ostali krajevi ne znam ......mozda jos i nekoga ima samo sto su retki a mozda i cute jer se u ovaj zanat lako gubi glava.......
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)