Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na prodaju ELEKTRONIK JON LOKATOR
placen je 400e prosle god moze za 300 a moze i neka zamena
Odgovori
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HcT2L534zKY[/youtube],ako bude uspesno kao ovo uzeo bi ga odma ali imam isto taj problem di ga testiram nemam toliko tozle???? ali da li ste pokusali to da testirate sa bakar?imaju iste osobine mozda i uspe Smile
Odgovori
nisam probao probacu ovih dana i javljam
Odgovori
ovaj lokator nije ya pocenjivanje......
Odgovori
(05-04-2014, 11:22 PM)mile link Piše: ovaj lokator nije ya pocenjivanje......
MILE MISLIS DA VREDI VISE OD TRISTA EVRICA .  ???
Odgovori
VREDI OKO 300
Odgovori
Ovo uputstvo mi je malo kontraverzno. sa jedne strane ljepo pise da je namenjen za pronalazenje zlatne rude u planine I reke, a sa druge strane mi nije jasno gde ima vise od 2 kila zlatne rude na kup, a verujem da da vecinu kolegama ovde nije prioritet ruda.
Odgovori
Tako da nemogu da podcenim ovaj ured jer nisam radio sa njega, ali pronalazenje zlato sa svih ovih uredjaja za dalecinsko lociranje je malo tesko jer ima tu mnogu finte koje ovaj metal ima za da nas prevari da ga ne nagemo. Tako da svaki lokator kad ga testiramo na zlato koe smo mi stavili u zemlju daje savrsene rezultate, ali na realni teren je sasvim  druga prica.
Odgovori
(10-04-2014, 06:13 PM)kaligula link Piše: Ovo uputstvo mi je malo kontraverzno. sa jedne strane ljepo pise da je namenjen za pronalazenje zlatne rude u planine I reke, a sa druge strane mi nije jasno gde ima vise od 2 kila zlatne rude na kup, a verujem da da vecinu kolegama ovde nije prioritet ruda.

Piše da treba cak sta vise ne 2 već CELA 3kg zlata, doduše piše da je u pitanju KOLIČINA što znači da ne mora biti ruda!
Odgovori
(10-04-2014, 06:25 PM)kaligula link Piše: Tako da svaki lokator kad ga testiramo na zlato koe smo mi stavili u zemlju daje savrsene rezultate, ali na realni teren je sasvim  druga prica.
A ovo se slazem da su uredjaji tog tipa najuspesniji kada nalaze ono sto mi sakrijemo radi testa, a na realnom terenu  Hmmm...! Mislim da je ista prica i za grcki "Terra Gold LR 200".
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)