Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cezar ili euro ace
imam ponudu da kupim cezara polovnog za 200 e, pa me interesuje ako ima neko iskustva s ovaj metal detektor i koja mu je dubina i dali je bolji od garreta euro ace????
Odgovori
Željko druže ja imam Cezara i nebih ga menjao za 2 Garreta euro ace,ali ni oni nisu svi isti tako da ti je moj savet da ga ne kupuješ dok ga ne isprobaš.Ako kupuješ detektor preko oglasa moj savet ti je da uzmeš Garreta pod uslovom da je i on ispravan i nije čačkan i da je bar euro ace 250.
Odgovori
crni , gde moze da se nadje cezar tj od kog si ti kupio ako nije tajna i koja cena?
Odgovori
"Cezar je jako dobar aparat samo sto ga vecinom prave da je dobar za air a ne za zemlju,sve je do sonde i kako se nuluje odnosno da se predvidi pomak faze nasuprot zemlji i tada je pravi lovac inace gubi u zemlji i do 50 posto na prema air testu".

"cezar je cezar nema tu filozofije uzmes probas pa vidis ako ti se svidja kupis ako ti se nesvidja nekupis" .

Ovo su izjave od kolege sa foruma hobidetektori.rs vidim da se cezar skoro vise i ne pravi i moja ti je prepruka bolje onda uzmi jednog garretta 350euroace ili ako imas pare neki minelab ili deus xp Smile ti aparati najvise hvale kod nas mada dok ne citas malo i ne vidis za sta ti treba prvenstveno i koliko zelis da ulozis bolje ne zuri nigde pozic.
Odgovori
Moj Cezar je kupljen od majstor Zorana iz Braničeva ali sam mu ja preradio disk stavio potenciometar umesto prekidača,detektor je dobro odrađen i nikad nisam imao problema sa njim.Dali taj majstor još pravi detektore i koje ne znam ali kasniji modeli od nekih drugih ljudi mi se nisu sviđali,možda su za nijansu dublji ali su zato i nestabilniji.Što kaže Timakuminus mnogo zavisi i od sonde kako je urađena.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)