Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kozjak
dali nekoj znae nesto za kozjak...pisete
Odgovori
Reci ti meni dali nekade posle bilo kozjaka ima livada koja se zove jovanova livada i treba da ima napusteno selo koje poznuva na e........
Odgovori
toa selo e sega potopeno so ezeroto inaku ke prasam za livadata...inace ima pestera se pretpostavuva deka taa e smukova...vo toj del na kozjak e zabraneto veke 60 god dvizenje
Odgovori
Seloto treba da se naoga zad biloto na kozjak parite pocnuvaar od jovanova livada da go potrazam dokumentot vo mojata arhiva daj mi telefonski broj da se slusneme...................
Odgovori
a be brat za koj Kozjak stanuva zbor, ima Kozjak kaj Prilep, kaj Kumanovo, vo Mariovo, Kozjaci kolku ti ... saka, a koj e vistinskiot samo Bog eden znae
Odgovori
Druze pojdovna tocka e staroto tursko selo
Odgovori
(19-08-2011, 02:43 PM)lrl200d link Piše: Reci ti meni dali nekade posle bilo kozjaka ima livada koja se zove jovanova livada i treba da ima napusteno selo koje poznuva na e........
ima jovanova livada odma ispot samoto bilo na kojzak se naoga usred bukova suma a karsi nea ima napusteno selo koe nese vopsto primetuje vise po nekoi nagadanja seloto e mozebi i jos od rimsko vreme pozzzz
Odgovori
staroto tursko selo se zvalo emirovo ili emirica
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)