Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šta raditi sa pronađenim blagom
Dobro, i sta sada kada je pronadjeno, iskopano, kome ga ponuditi prodati,ili ostaviti u bankovnom trezoru,ili upasti u zamku trgovine ?
Odgovori
sto bi ga uopste trazio ako mislis da ga zatvoris u trezoru... Big Grin Big GrinBig Grin
Odgovori
U trezor na godinu dana cuvanja i mirujes... posle godinu dana prodajes po malo i razlicitim osobama u razlicitim gradovima. Nikako sve odjednom.
Odgovori
odmah predati drzavi, ona je vec prokleta. A iako joj se nesta desi nema veze 8-) 8-)8-)
Odgovori
"Kolega" nismo mala dece da si nesto mnogo vredno nasao odavno bi utopio preko grane kao sto je i vecina uradila?????????

- Sta raditi sa pronadzenim blagom ili razne dragocenosti koja je pronadzena na nasoj teritoriji?
Predati odmah najblizoj policijskoj stanici, Drzavi a jos bolje muzeju.
Odgovori
kolega ako neznaes sto da pravis so pronajdenoto blago podari mi go na mene jas znam sto da pravam pozdravSmile
Odgovori
Zdravo prijatelji.To je bar lako. Trecinom obnoviti najblizu crkvu ,trecinom pomoci sirotinju, a posledja trecina pripada postenom nalazacu.
ISKRENO POSTENO IOPUSTENO!!!!!!!
Odgovori
Citat:Zdravo prijatelji.To je bar lako. Trecinom obnoviti najblizu crkvu ,trecinom pomoci sirotinju, a posledja trecina pripada postenom nalazacu.
ISKRENO POSTENO IOPUSTENO!!!!!!!
Pozdrav Peco,naš "plandžija" je zaokupljen renoviranjem neke crkve ili manastira, pa ga nema već duše na ovom forumu. Kako reče "admin"- "penzionisan" je! Neznam koju si ti crkvu renovirao ????? Šalim se naravno Peco!
Odgovori
Nadam se da je pandzija zdrav i ziv, a verovatno je posto ga nema vec duze vremena forumu morao u penziju.Kod nas se krati sve sto strci , sve sto ne drzi rucnu sa dve ruke. Sto se crkava tice daj boze da se obnavljaju a i da se grade nove. Imeni je pocelo da se desava da ne drzim rucnu kako treba, to je znak da sam i ja zreo za penziju.
Odgovori
Citat:Nadam se da je pandzija zdrav i ziv, a verovatno je posto ga nema vec duze vremena forumu morao u penziju.Kod nas se krati sve sto strci , sve sto ne drzi rucnu sa dve ruke. Sto se crkava tice daj boze da se obnavljaju a i da se grade nove. Imeni je pocelo da se desava da ne drzim rucnu kako treba, to je znak da sam i ja zreo za penziju.
Ma tu smo mi negde- ispisnici. Koje dve ruke ..... jedva sa jednom potežem ručnu :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: , mani bre Peco da me zasmejavaš sa dve ruke! Zreli smo mi za penziju odavno, nego eto još se po malo koprcamo!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)