Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dozvola za detektor???
Zdravo ljudi.Danas mi neki poznanik kaze da uzmem dozvolu za detektor ili koriscenje detektora.To postoji?On kaze da je na nekom sajtu video,neki arheo amateri srbije ili tako nesto.On je uzeo,nije pokazao ali kaze da je kao neka kartica i da kosta 50 eura.Zna neko nesto o tome i da li to stvarno treba i gde se moze tacno nabaviti.
Odgovori
kolega ima to ,ta dozvola je cudo (za "tricavih" 50 jevreja),sve dok te na terenu ne sretnu "momci u plavom" sa metal detektorom u rukama-tog momenta ta" DOZVOLA" PRESTAJE DA VAZI... ;D ;D ;D
P.S. POSTOJI 1001 NACIN KAKO MOZES PAMETNIJE DA POTROSIS TIH 50 JEVREJA...
POZDRAV DRUZE I SVE NAJBOLJE!
Odgovori
(29-03-2014, 10:37 PM)Indian86 link Piše: Zdravo ljudi.Danas mi neki poznanik kaze da uzmem dozvolu za detektor ili koriscenje detektora.To postoji?On kaze da je na nekom sajtu video,neki arheo amateri srbije ili tako nesto.On je uzeo,nije pokazao ali kaze da je kao neka kartica i da kosta 50 eura.Zna neko nesto o tome i da li to stvarno treba i gde se moze tacno nabaviti.

Bas mnogo kasnis sa informacijama i obavestenjima .  Wink Ta "dozvola" da je tako nazovemo je nista drugo do dobrovoljno pristajanje na pljacku , pracenje i snimanje svakog tvog pokreta ma gde god da se nadjes. Nekazem da u sebi ima neki chip za pracenje (glupi su oni za tu visoku tehnologiju)...doduse nikad se nezna ali prvi put kada je budes upotrebio na terenu da si ti sad neka zasticena zverka...stize kraj tvom entuzijazmu i snovima hobiste arheologa amatera. Od tada ces zasigurno biti na listi "dostavljaca informacija"...zna se kome a kada obavis ono sto budes mogao i znao bices lepo zamoljen da "ucutis za sva vremena"
5o evrica za gubljenje slobode je zaista mala cena.... HOCES LI JE PLATITI ? ? ?
Odgovori
Ma necu platit,nego samo pitam da li to postoji.To je meni bilo malo cudno.Danas sam to cuo,pa da se malo raspitam.Hvala bogu jos me niko nije dira dok sam trazio sa detektorom,nadam se da ni u buduce nece.
Odgovori
dozvola je ista ka im za ribolov platis to dobijes taj papir i najbolje je onda je procitas kao da budes ono obavesten sta stoji tamo ...i kada uocis ono svuda i za svasta samo jedno pise TRAJNI LOVOSTAJ ZA SVE VRSTE NUMIZMATIKE  ;D ,zato lepo samo uzivaj i ako te slucajno nadju plavci na teren ti vikaj ja sam Zlatar ljudi trazim hajducko blago koji je ostavio moj pokojni pradeda hajduk i to samo za mene Wink upali uvek kod mene  ;D pozic
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)