Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kako tumačite ovaj znak.
Dragane Nikolicu...sto se cudis odkud neko na Kukavicu..pa i ja sam na nju stalno.  Wink
Odgovori
Zasto se cudis pa ja sam tamo gde  se najmanje nadas.izvini zurim na rogozu i td......
Odgovori
Laki,pa nista vise samo to...grbava livada,kozja strapka(ako znas?)
Odgovori
Rimljanine imam sliku od kozju strapku izuzetno lepo klesana samo je malo losiji ugao  snimka  probacu nekog da zamolim da je postavi ovde ali to nije sve.reci mi sta imas na 12 arsina sa leve strane ako gledas na sever.
Odgovori
uvazeni kolega GROTAGOLD naravno da me cudi laki kes i njegovo prisustvo na kukavici posto znam coveka licno a i interesovanja mu nisu usmerena u tom pravcu,a po tvojim sam komentarima shvatio da si cesto dole,pozdrav
Odgovori
Uvazene kolege ja je uopste ne trazim po kukavici jer moj opis ili njihov dnevnik kako hocete govori gde je kao i kako je dobila ime i sta sve od znakova.isto tako nemogu da tvrdim da nema jos koja a evo i jos jedan podatak  ispod livade imala je vodenica kao i grbava baba i....

.

Odgovori
prva rupa sleva ti je putokaz , vidis onaj cep sto se spusta ulevo , e njega sledi na tu stranu je grob ili grobovi . Mozda cak i iza kamena tu odmah
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)