Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e da gi vidime org dokumenti
Vo pestera najdeni seConfusedrnata so skrsena noga,pajton i kocias,7javaci na konji,i dr....lovecot so puska e na krajot od pesterata.....himovich .......ajde majstore znaes kade sum
Odgovori
e a vaka da si znaete mnogu dokumenti treba da se vadat vo nikoj dokument nema tocna lokacija so se opisana takvite treba doprva da se vadat tie sto ja razbiraat malku ovaa rabota svakjaat za sto zboruvam a malku se
Odgovori
Imam se orel od site mapi i pisanija za srnata i lovecot seeeeeeeeeeee.
Pozz
Odgovori
Bas interesna pestera, bi sakal da vidam slika ako e mozno , i vo koj kraj se naoga ako ne e tajna....interesno duri covek da ne poveruva..
Odgovori
(22-03-2014, 04:22 PM)Gorki link Piše:Imam se orel od site mapi i pisanija za srnata i lovecot seeeeeeeeeeee.
Pozz
za ovaa rabota tesko deka dokumenti ima nekoj covekot koj ne odnese po dokument ne nosese ama drugite treba da se vadat samo ne mozevme mestoto kaj sto se ostaveni da go najdime pocna da vrni...ii ednas da stavime kraj na ovie znaci
Odgovori
cudno dokument imate a pari ne mozete da izvadite mestoto ne ste go nasle pa ima pari i tamu kaj znacite ama izgleda orginal dokument nemate site imate izgleda od tie bugarskite  prepisi pozz
Odgovori
prazni muabeti bez sliki trebit da se ignoriret da ne se komunicira.
Odgovori
muabeti muabeti aparati instrumenti dokumenti znaenje...xaxaxa i na krajot NISTO !!!
Odgovori
Kolegi site lazat deka videle srna ,videle mecka videle kur debel na kraj ebave lazgovcite.
Zatoa ke najdete kur so lazenje nema nishto.
Odgovori
taka e GORKI!!!!!
VO ovaj sport 90%od muabetite se laga a 10% vistina
Za da se poveruva na Se treba samo slika
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)