Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prodajem..
prodajem metal detektor "Gtarget" rucni rad sa sondom od 27 cm,odlican  je s obzirom na cenu,i pulsni aparat xr71 dubinac,sa sondom 50cm .
Odgovori
a cena
Odgovori
Jel i" bisazi" rodjo idu uz  to sokocalo?
Odgovori
cena  je za oba 450e...
Odgovori
a razlog prodaje??? cisto pitam onako informativno  ;D
Odgovori
pa posteno govoreci,dosadilo mi je lutanje po planine i kopanje rupe za neke gvozdjurije bezvezne, a i godine su tu,ne mogu vise da hodam ko ranije,tako da se sve nekako slozilo,krajnje je vreme da ga zajebem da presipam iz suplje u prazno. Pozdrav mladim entuzijastima !
Odgovori
ih bre kolega sada si mene nacisto razocarao ....podsecas me na mog brata koji isto tako prica i da nece vise da ide itd....onda ja zakovem nesto vredno i starog brata potera i to bas ono zestoko u potragu i na kraj nadje i on neku sicu i tako sve opet u krug......mislim steta je ovako lepo hobi da se okaci ne idemo mi sa ciljem da se obogatimo vec da sto vise budemo napolje na svez vazduh Smile ima li lepseg od toga??? ovo je bar moje misljenje i ako si kolega resio da batalis i to pozdravljam samo razmisli jos jednom bez starca nema udarca Wink pozdrav
Odgovori
ma resio sam da ga batalim,ipak je bolji ribolov za mene,nemoram da se krijem od svakog prolaznika koji naidje i mislim dal ce da zove miliciju ili nece...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)