Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znaci,stopalo i...
evo malo novih znakova???nalaze se u jednoj dolini na istom mestu svi,na 4-5 kamena

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
postovanje,moze li neko da pojasni stopala:u ovom slucaju stopalo je malo oko 10cm i ispupceno je a u nekim slucajevima stopalo je vece tako reci pravo i unutar kamena je kao da je utisnuto.koja bi tu mogla da bude razlika i znacenje?molio bi misljenje...
Odgovori
.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
lovec,
hvala na postavljenim objasnjenjima,ali moje stopalo je bez prsti a ovi ovde su sa prsti...
sad ne znam da li ima razlike ili ne???
Odgovori
(23-06-2014, 10:57 PM)$ LoVeC $ link Piše: .

možeš li prevest na naš jezik? ovako stopalo ima i u hercegovini u blizini izvora vode
Odgovori
Beha najbolje je da postavis sliku tog stopala, mozda ima jos neki znak koji je veoma bitan!
Stopalo ukazuje na pravac kretanja, idi u pravcu kako je ono uklesano, trebalo bi da naidjes na drugi znak ili ostavu, proveri detektorom oko 8 i 40 koraku! Srecno!!!
Odgovori
Golub 77,
po tebi da li menja znacenje ako je stopalo na kamenu vodoravno ili horizontalno?
Odgovori
Po meni stopalo ukazuje na pravac gde je okrenuto, dal je horizontalno ili vodoravno mislim da ne menja znacenje.
Proverio bi i ispod kamena gde se stopalo nalazi. Neka me iskusnije kolege isprave ako gresim.
Odgovori
(04-07-2014, 11:33 AM)golub77 link Piše: Beha najbolje je da postavis sliku tog stopala, mozda ima jos neki znak koji je veoma bitan!
Stopalo ukazuje na pravac kretanja, idi u pravcu kako je ono uklesano, trebalo bi da naidjes na drugi znak ili ostavu, proveri detektorom oko 8 i 40 koraku! Srecno!!!

misliš 8 do 40 koraka? provjerio bi ja rado međutim nije baš pristupačno tu su se vodile bitke 90-tih ima mina može mi detektor minu pokazat pa će svašta bit ako kopo.ali eto tu se nalazi najveći izvor vode,možda na njeg ukazuje stopalo.ali eto ima još jedan kamen i na njemu je željezo što se brodovi kače,znaš ono kao na molovima na moru.
Odgovori
Baha zaboravi na to mesto suvise je opasno da bi se bilo sta tu radilo zbog mogucnosti da detektor pokaze minu! Zivot je najpreci!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)