05-03-2014, 08:31 PM
Pozdrav svim forumasima!
Ima li neko resenje za slovo H sa dve horizontalne linije?
Hvala unapred!
Ima li neko resenje za slovo H sa dve horizontalne linije?
Hvala unapred!
Slovo H sa dve horizontalne linije
|
05-03-2014, 08:31 PM
Pozdrav svim forumasima!
Ima li neko resenje za slovo H sa dve horizontalne linije? Hvala unapred!
06-03-2014, 04:59 PM
Mislim da je novijeg datuma...
06-03-2014, 06:14 PM
I moze boiti novo jer je ogrebana taze ali meni se cinilo da je ogrebana unutar starih isklesanih linija.
Havala na komentaru!
06-03-2014, 09:23 PM
Sta da kazem ako ti se cini interesantnim i imas vremena i sa cime da radis samo strpljivo i napred.
U svakom slucaju srecno kolega.
06-03-2014, 10:42 PM
Ne lazem da nemate pravo. Zato mi je i bila potrebna konsultacija sa kolegama iz Foruma. Nisam rad da se lacam "kuke i motike" tamo gde se sumnja da nema ono sto se trazi i gde se moze naci belaja!
28-03-2014, 12:00 AM
Kolega dani;H oznacava novac = dve crte oznace tunel u tvom slucaju teraj u tom pravcu mozda naletis na neki ulaz pozzz.
28-03-2014, 08:55 AM
Dani misim da je znak novijeg datuma,isto tako da je loše odradjen.Nažalost ima dosta nazovi kolega koji se bave prevarom,crtaju ili klešu znakove onda prodaju lažne zapise pa čak i lažno blago pozlaćeno ili posrebreno.Znam slučaj u mom kraju gde je jedan nazovi kolega isto to radio za dobar novac.Pravio znakove sam sam postavio lažnjake i bio sa ekipom na terenu i od te ekipe dobro naplatio svoj trud a ono lažnjaci-loše odradjene pozlate,koje je naravno sam postavio.Ima dosta takvih slučaja.Sa nekima moraš mnogo oprezno.Nazovi kolega je u tom slučaju naplatio svoj deo odmah od ekipe koju je on vodio,naseli momci šta da se radi mislili biće bogati.
28-03-2014, 11:45 AM
Postovani Moravac!
Mozda imate pravo da je laznjak, jer su ove stvari vec postale svakodnevne. Moje insistriranje za odgonetanje znaka vise je zbog samog terena, jer se nalazi u podnozju nekih starih temelja. Iznad ovog znaka, nekih 200 metara dalje, ima takodje novoizgrebanih znakova razlicitih oblika kao i mnogo rupa iskopane od raznih grupa. Koliko sam obavesten do sada niko nije nasao nesto ozbiljno osim ovih crteza. Pozdrav!
28-03-2014, 12:17 PM
Po meni znak ukoliko je pravi prebalo bi da je neki putokaz za dalje znake,a dve linije po meni neka paralela ili put da nema neki put u blizini.Mada mi sve liči na lažnjak.
28-03-2014, 06:23 PM
Posto je izgreban i ovaj a i ostali znaci nemam neko jako ubedjenje da se treba ozbiljno baviti njime. Inace ispod njega na nekih 200 metara ima put. I pored znaka ime neki puteljak koji je mozda u stara vremena sluzio za vecu komunikaciju. Hvala na pomoci! |
|
|