26-04-2014, 10:18 PM
Da ne bude velike zabune ali mesto zvano Smrdan imate i povise sela Stamnica
kod Petrovca na Mlavi
kod Petrovca na Mlavi
mesto zvano smrdan selicevica
|
26-04-2014, 10:18 PM
Da ne bude velike zabune ali mesto zvano Smrdan imate i povise sela Stamnica
kod Petrovca na Mlavi
05-05-2014, 01:10 PM
Cula zaba kovev se konji pa i ona da bi da se potkove... Smrdan imas na najmanje 5 lokacija,a izgleda da je jedina tacna ona u okolini Pirota.. Tako da.. ne gubite vreme kod Han..
05-05-2014, 01:49 PM
Imperator tacno zna o cemu se radi , a zna i Milan zato je reko da ovi zavlace....to su price za naivne kao ja znam mesto pa ti pocnes da pricas a oni pametuju pored kompijutera....covek pita za mesto SMRDAN a ovaj pocinje za KLADENAC SMRDAN. koji je na suprotnu 30 km stranu udaljen..al eto cuo nesta pa da kaze kao on zna...nisam li u pravu Milane i imperator aa..?
05-05-2014, 03:00 PM
ma svi ste vi u pravu,ajde vi sto se kurcite da ste najpametniji i sve neko drugi pokusava da kupi mesta i opise,kome ste vi pomogli oko necega,i neka se javi jedan od vas ko je iskren i stvarno za saradnju,sta li se folirate vise i mislite da ste najpametniji a svi drugi neznaju vase namere,pa svako ima pravo da napise ono sto misli i ono sto je cuo,a ne da mu neko posle kaze da on nema blage veze i da prica gluposti,ajde vi pametnici javi te se da prosvetlite malo ove nepismene i glupe
05-05-2014, 06:04 PM
sva cast skocko 100% si u pravu
05-05-2014, 06:41 PM
daca pa daj neku smernicu o kome smrdanu se radi da se nebi ovde prepucavalo, ako uopste zelis neku dobru informaciju u vezi toga.
05-05-2014, 08:01 PM
Skocko... ne skaci... Smrdan.. okolina Pirota... malo li je? pa ja da znam da ima tamo,ne bi ovde iznosio svoja misljenja...ne kazem da nema, ima...negde...daj vise ne pravite se pametni... trazim mesta? za koga? Dedu mi... ovde smo da se pomazemo a ne zavlacimo... patka me boli i ako ga nadje neko,ja ga zakopao nisam...tako da...
08-05-2014, 02:39 PM
Imperatore pa nisam pogresio nista sve sam napisao kako se ponasaju, eto video si oni sami se klasiraju,toliko su pametnjakovici da sve znaju,pa sad ti sam oceni,prodaju maglu svima tu na forumu,skocko misli da je tu njpametniji I tako drsko odgovara ko da si mu uso u plac,nevalja to,ako mozemo da pomognemo I uputimo to je okk,nemojmo odmagati I zavlaciti nase forumase,to znaci za sve nas na forumu.
04-06-2014, 03:27 PM
Smrdan se nalazi u blizini Leskovca,imam mapu za taj kraj
18-10-2014, 12:14 AM
Smrdan se nalazi blizu Divne Gorice i preslapa. to je na obroncima suve planine na 10-ak km jugoistocno od Bele Palanke.Na tom mestu sam isao do sada nebrojeno puta i , ukoliko je rec o tom smrdanu , tamo sigurno nema nista jer ga decenijama prekopavaju razne ekipe.
ukoliko se radi o tom mestu mou bilo kome da pokazem kako da do mesta stigne iz bele palanke za 40 min. terenskim vozilom. Inace sam siguran da je to pravi smrdan jer smo po jednom turskom opisu koji ga opisuje tamo nasli tursku sablju. |
|
|