Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavranov kamen i orlovo gnezdo
(01-02-2018, 12:09 AM)Knight018 link Piše: Sto se tice Orlovog gnezda ja ne mislim na Babin zub.
Niko nije spomenuo orlovo gnezdo......
Odgovori
(31-01-2018, 03:03 PM)BrankoV link Piše: Ja trazim gavranov kamen on je iznad Babinog zuba,to je ogromna stena....ko zna neka me kontaktira....
Pozdrav branko, odavno Sam ja postavio slike tog kamena dal na ovom ili drugom forumu nesecam se a I slike znakova sa tog mesta, uspravne I polozene crte,krstovi I jos znakova
Odgovori
mene licno interesuje gavranov kamen na tom delu ih ima nekoliko oko Babinog zuba............i ja imam slike tvoj taj nemam i nije on Budo...
Odgovori
Putanjom se dolazi do gavranov kamen on je visok icrn je i od putanju stemovana je staza na sami kamen do jedne visine pa pocinje staza navise, ispod je stara buka i do buku ima klesan krst u krug i tu prolazi stari pu ko to zna neka se javi ovaj g. kamem je blizu bolvan.......pozdrav
Odgovori
Pozdrav branko v ako misliš na bolvan rimski grad  aleksinačka opština nek tije bog upomoć tako odavno niko nije izašo sveje zaraslo a ima dosta zmija nek je sa srećom poz.
Odgovori
Ne Ajduk.. Iznad Babinog zuba ima mesto Bolvan preko puta je ovaj Gavrenov kamen....
Odgovori
POSTOJI GAVRANOV KAMEN I U KUKAVICU
Odgovori
Cuo sam da postoje slicna imena u severnu makedoniju
Odgovori
Tako je Bane bila je buka ali vise ne radja jabuke pa suje posekli drvosece za ogrev. Nego da te pitam kad cemo kod moju mecu spremaj sei za pistolj i nedovrsenu potkovicu ,konjsku .pozdrav i lepo  vreme......
Odgovori
Hvala i vidimo se....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)