Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GROTAGOLD [24|Feb 11:53 PM]:A KAKO MISLIS DA JEDES...CUTKE
... Wink
Odgovori
Slobodno ti brisi......

Dragi moj druze (bivsi) Grota,

Ja sam mislio da smo mi svi na ovom sajtu drugari I da smo jednaki, ali ocigledno nismo.
Ispostavi se da smo svi mi samo tebi na teretu i da mozes po nahodjenju bez bilo kakvog razloga da nas hranis:

[Slika: 2us8ils.jpg]
Hvala ti na lepom JAVNOM komentaru I VELIKODUSNOJ ponudi…
Hvala ti za svo vreme koje sam ULOZIO OVDE NA SAJTU, a ti znas da vreme kosta.
Ispade sve sto sam ovde napisao, postavio:

[Slika: 2us8ils.jpg]

Po tebi ne samo ja vec I svi koji su citali ili komentarisali mene i moja pisanja mogu da jedu govna .
Ja mislim da to nije u redu
Pa druze moj u tom slucaju mi koji smo vecina i koji sacinjavamo ovaj sajt trazimo neko drugo mesto na kome necemo jesti govna.

Neko je ovde visak ili ti ili mi.

Ocigledno to ide po onoj: Daj coveku vlast pa ces videti kakav je covek.

Ziv ti meni bio !!!
Dr. Marsovc

P.S. Ajde ako znas objasni i protumaci sta znace ove tackice..
Mislim d abi trebalo javno da mi se izvines zbog ovakvog ponasanja.

Odgovori
POSTOVANE KOLEGE: Grotagold i DR. Marsovac
Obojica ste u ovaj forum ulozili mnogo svog rada i vremena, ostavili mnogo postova i verujem pomogli mnogim clanovima ovog foruma,stekli i ovde verovatno dosta prijatelja i postovaoca;VELIKA STETA I ZA FORUM I ZA NAS A I ZA VAS DA "SVE TO ODE U VETAR",A SADASNJI I BUDUCI CLANOVI OVOG FORUMA BUDU USKRACENI ZA VASU POMOC,POSTOVE I SVE  OSTALO  ;UKOLIKO SE BILO KOJI OD VAS (ILI OBOJICA) " POVUCE" SA FORUMA! Sad
Iznosim moj licni stav i misljenje,a siguran sam da je identicno stavu i misljenju ako ne bas svih,onda barem velike vecine clanova ovog foruma...
P.S. STETA BI BILO LJUDI VELIKA STETA;NADAM SE DA CETE DA SE POMIRITE PA DA NASTAVIMO GDE SMO STALI!!!
KAKO GOD;NA VAMA JE ODLUKA...
POZDRAVLJAM VAS PUNO OBOJICU!
Odgovori
Da zaista steta
Pa u najmanju ruku grota duguje jedno veliko izvinjenje. Ne stoji jednom lepo vaspitanom coveku takav komentar , ponajmanje administratoru koji ima veca prava u odnosu na obicne clanove .I nikako na javnom chatu . Uz veca prava idu i vece obaveze . NIKAKO ali nikako ne lici da se ovo kaze jer moze da se tumaci na jedan jedini nacin . Mozda si hteo da se nasalis ali je evidentno da nisi .Mozda si ovo mogao da kazes licno u poruci kao neki stari prijatelj aliii. Marso je druze visoko obrazovana osoba (lekar , znaci zaista doktor) i ne lici mu da ga ovde bilo ko napusava . I mene licno zanima tvoj komntar na te tackice . Sta ne moze covek da pojede zatvorenih usta ? mafine a? uzas . Ti kao jaca strana MORAS paziti na recnik . Mi obicni clanovi ovako ili onako prema nahodjenju koliko zelimo da nas ozbiljno shvate. Vise dobrih clanova se na ovom sajtu forumu ne pojavljuje , ZASTO ? ima neki razlog sigurno . Ajde da ovo isteramo na cistac pa da vidimo ko sta ovde treba da radi a ko ne .
Odgovori
Pametni ste i dobri ljudi, UZDIGNITE SE IZNAD SITUACIJE. Pozdrav za obojicu.
Odgovori
ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ!!!
СВИ СЕ МИ ОВДЕ НА ОВО ФОРУМУ ОКУПЉАМО ЗБОГ ЗАЈЕДНИЧКОГ ХОБИЈА.
Нормално је да не мислимо сви исто, али, подразумева се и да се на форуму сви понашамо пристојно, као цивилизовани људи.
Нико се није родио са свим знањем овог света, нити га и један жив човек има, па због тога не треба једни другима да судимо - већ да се дружимо.
Због тога молим наше поштоване чланове Dr. Marsovac и GROTAGOLD да превазиђу своје несугласице како би смо сви заједно наставили да уживамо у овом нашем прелепом хобију, кад нам га је Бог већ дао.
Са надом да ће се то и десити, пуно поздрава шаље вам Ваш
Sneshko
Odgovori
TAKO JE DRUGOVI,SVE STO PODJE KRIVOM ISPRAVITI SE MOZE.SVAKOM DODJE MOMENAT DA KAZE NESTO STO MOZDA I NIJE LEPO I STO CE NEKOG POVREDITI ALI NE MORA DA ZNACI DA JE COVEK TAKAV,ETO NAPROSTO IZLETI,DESI SE.ALI SE SVE MOZE RESITI RAZUMEVANJEM,NARAVNO AAKO SE HOCE...POZDRAV
Odgovori
SUTRA JE PRAZNIK PROCKA,DAN KADA SVAK SVAKOME OPRASTA.MISLIM DA CE TO DA URADE I GROTA I MARSOVAC.POZDRAV SVIMA
Odgovori
Ma sta Vi je deca ?,, ajd brzo da se izljubite I oprostite si jedno drugome I trecemu :/
Odgovori
    DRAGI MOJ PRIJATELJU Dr. MARSOVAC !

Ako bih sada mnogo pisao bojim se da nebih bio shvaćen a ako pak napišem jedno suvoparno "JAVNO SE IZVINJAVAM ZA SVAKU MOJU NEPROMIŠLJENU I NEPRIMERENU REČ TEBI UPUĆENU" , verovatno bi i to bilo shvaćeno da pišem u rukavicama. Šta onda reći posle svega a da istina na nebu bude vidljiva i razumljiva svima na zemlji ?!
  U životu sam imao i previše slučajnih poznanstava koja nikada nisu bila tipa druženja po kafanama (o njima nemislim ništa loše) a koja su u sebi nosila onu iskru nečije nebeske namere , samo Bogu shvatljive a da se pritom neretko nikada nismo oči u oči sreli , već je to imalo neku svoju draž i snagu samo nama i Bogu razumljivu.
  "NA POČETKU BEŠE REČ..." Tako stoji u Bibliji .. i bi tako ... i od toga sve posta. REČ JE POČETAK I KRAJ I SNAGA NEZAMISLIVA STOJI U NJOJ. I KADA STVARA I KADA RUŠI VIDI SE SILINA NJENA....i treba smerom i srazlogom zboriti da se ne pokrene ta njena nezamisliva energija koju sa sobom ima.
  A kada se pogrešno nešto kaže ili pak pogrešno shvati i protumači , neumitno vodi u pogibelj koju niko od nas neželi ili bar mi koji smo iole razumna bića od Boga stvorena čista i bezgrešna u času rođenja (sa grehom roditelja naših) Bogu odlazimo i vraćamo se na kraju svog zemaljskog života puni greha do bola sa nadom da će nam Bog grehe naše oprostiti. A da taj tovar bude što manji na plećima našim Gospod Bog nam je dao da za života svoga možemo kajanjem našim praštati i moliti za oprost bližnje naše , znane i neznane, prijatelje i one druge - da bi nam i On Gospod naš na kraju i nama samima oprostio.

ZATO TEBE LIČNO MOLIM ZA OPROST U MOJOJ SUMANUTOJ , MRAKOM OBAVIJENOJ NEPROMIŠLJENOSTI VREDJAJUCI TEBE REČIMA KOJE NISU PRIMERENE NAMA PO BOGU BRAĆI I SKRUSENE GLAVE SE IZVINJAVAM ZA MOJU OHOLOST I VREĐANJE TEBI UPUĆENO.  OPROSTI MI AKO MOŽEŠ !!!

...sedeći na grobu svoga Oca molim se i za dušu tvoje preminule Majke...
                                                                                                  ...BOL JE NAŠA ZAJEDNIČKA ... OPROSTI MI .

https://www.youtube.com/watch?v=C96bYXuzG34

https://www.youtube.com/watch?v=tl4N87yHm80

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)