Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carica Elena
himoviću piši na tvoj vranjanski bolje da te razumemo.........................
Odgovori
pocituvan himovic,do sega igrav mnogu,, KVIZ NATPREVARI ,,za asocijacija,i sekogas na krajot odgovorite bea FALS ,bez resultati ili rezultat na sebicnost,zatoa ja izgubiv nadezta vo sportot i verbata vo lugeto,te barav na cat no ne mi se javi
Odgovori
Sve lepse od lepseg"evo idgovora za svi radoznali grbnica se nalazi jelenino kale akale se nalazi iznad grada pobede  aiznad kale jekonstantinovo kale, visinska razlika oko 500m.ispod grada pobede ima jos jedan grad kao itri podzemne reke takodje na jednim nivou postoji rimska banja iharem jako dugacak isirok.a moze li mi neko reci koja Jelena je zivela320 g pijuci zivu vodu,i kako izgleda njen sarkofag.
Odgovori
POZ  Iaki kes    kako znas sve ovo  cudo dali si sve za ovo ocevidac ili imas papir  i citas    samo mi reci koliko  KALE IMA  treba da znas pisi da cujemo
Odgovori
Ne stizem ni ja sve  da obradim , ali citam prave stvari za kje siguno ti treba mnogo vise vremena nego sto je bilo potrebno meni a sta sam sve sklopio i kako sam uspeo da otkrijemte lokacije i koliko knjiga procitao i vremena na terenu proveo mozes samo da nagadjas a mlogo je .cekam jos dosta tema  da se pokrenu kje su samo malo nacete.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)