03-02-2014, 06:36 PM
(27-01-2014, 03:13 AM)BrankoV link Piše:opet zezanje i svaki dan isto .............forum će izgubiti smisao zbog nekoliko lika....................Branko / ja sam na kraju svog komentara dodao "KO RAZUME SHVATICE" a to zaista ima i bukvalno znacenje. Naime o cemu se radi. Ako su oblicja bika ili krave ili goveda (u jednini) vidljivi i uocljivi na terenu neznaci da pod njima ima necega. Sve zavisi od dodatnoh oznaka kojih "MORA" biti u blizini a izmedju ostalog cu nabrojati par njih koji si najcesce vezani za ovakva obelezja na terenu" ROGOVI ili jedan ROG , SISE (jedna ili obe) a neretko i VIME , otisak PODKOVICE ili PAPKA u blizini , ULAR ili vise ULARA , KONOPAC (ispruzen ili smotan u krug (lici na zmiju)...ITD , ITD / pa prema tome nije mi bila namera da kvarim "ozbiljnost foruma" vec da samo naglasim da treba uciti i samo uciti a ne dobijati gotovo znanje na tacni sto priznaces dobar deo clanova ocekuje a da jedva imaju i dan terena a maste previse.
I DA SE NA KRAJU RAZUMEMO...RETKO KO OVDE OD PRAVIH ZNALACA I POZNAVALACA OVOG MUKOTRPNOG HOBIJA ZELI DA ODMAH SVA SVOJA ZNANJA PREDOCI NA FORUMU ZARAD NEKE PUKE POPULARNOSTI I RESPEKTA OSTALIH CLANOVA (A PONAJVISE RADI "POSMATRACA")