Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo
Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu.
Odgovori
Citat:Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu.

pozdrav infected, možda ti posluži opis: VODENICA U MRTVICU ? Imaš ga na srodnom sajtu - baner ti je ispod!
Odgovori
Citat:[quote author="infected"]Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu.

pozdrav infected, možda ti posluži opis: VODENICA U MRTVICU ? Imaš ga na srodnom sajtu - baner ti je ispod![/quote]

Ne odgovara taj opis. Mesto je "daleko od civilizacije". ali je put dosta proodan a Stena sa znakove je pored puta. Dosta sam cuo o takvom mestu,kazu da postoji za takav opis mapa... da bi istrazio ona mi je neophodna jer nemam nikakav aparat. Ako posjeduje neko mapu za takve znakove,neka se javi.
Odgovori
Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.
Odgovori
Citat:Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.
Potpuno ispravno rečeno.
Odgovori
Citat:[quote author="APIS"]Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.
Potpuno ispravno rečeno.[/quote]

Slazem se i ja. Nego,cuo sam da za takve znakove postoji i mapa/karta.... pa sam slucajno pitao,imali je neko tu.
U svakom slucaju,hvala vam na savete.
Odgovori
infected"" dali je mozda na crveni kamen ili etenu  taj brod.
Odgovori
(11-09-2011, 12:18 PM)zoki m. link Piše: infected"" dali je mozda na crveni kamen ili etenu  taj brod.

Radi se za Makedoniju
Odgovori
ja znam za jedan takav kamen. i za dzezvu i fildzane.  dali  je sivi kamen ili crven.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)