10-07-2011, 06:10 PM
Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu.
Zdravo
|
10-07-2011, 06:10 PM
Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu.
10-07-2011, 11:57 PM
Citat:Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu. pozdrav infected, možda ti posluži opis: VODENICA U MRTVICU ? Imaš ga na srodnom sajtu - baner ti je ispod!
15-08-2011, 11:42 PM
Citat:[quote author="infected"]Postoji li mozda kakav plan ili mapa za kamen nalik broda i na njemu znakovi 3 fildzana i jednu dzezvu. pozdrav infected, možda ti posluži opis: VODENICA U MRTVICU ? Imaš ga na srodnom sajtu - baner ti je ispod![/quote] Ne odgovara taj opis. Mesto je "daleko od civilizacije". ali je put dosta proodan a Stena sa znakove je pored puta. Dosta sam cuo o takvom mestu,kazu da postoji za takav opis mapa... da bi istrazio ona mi je neophodna jer nemam nikakav aparat. Ako posjeduje neko mapu za takve znakove,neka se javi.
16-08-2011, 12:17 AM
Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.
28-08-2011, 09:11 PM
Citat:Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.Potpuno ispravno rečeno.
30-08-2011, 08:12 PM
Citat:[quote author="APIS"]Ako zelis da se ovim poslom bavis a da nemoras stalno da zivis u strahu od prevare moraces da odvojis pare i da kupis aparat. Zemljiste radi i sto mozes promasiti u meri za jedan metar i da ispadne dzabe kopanje..Gledaj samo da to bude aparat koji moze da oseti cup naravno pun na bar dva metra dubine.Potpuno ispravno rečeno.[/quote] Slazem se i ja. Nego,cuo sam da za takve znakove postoji i mapa/karta.... pa sam slucajno pitao,imali je neko tu. U svakom slucaju,hvala vam na savete.
11-09-2011, 12:18 PM
infected"" dali je mozda na crveni kamen ili etenu taj brod.
12-09-2011, 01:25 PM
12-09-2011, 02:08 PM
ja znam za jedan takav kamen. i za dzezvu i fildzane. dali je sivi kamen ili crven.
|
|
|